上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  412.1k

上星期去了灣仔大佛口近循道衞理1樓一間正宗泰按可算經典,
係我按左十幾年骨第一次要自己行去攞拖鞋換,以為係佢一時疏忽,點知按摩完換完衫出離飲完杯茶,我就頭望望,收錢果位問我搵乜,我話搵鞋,佢答我話有2邊鞋架,叫我試下搵左邊,最後好順利咁搵番對鞋著,然後比錢鬆人,佢價錢雖然以灣仔區算好平,430/120min,但咁嘅服務真係要冩個服字!
但推油位泰國師傅水準真係吾錯,只有少許到位,但絕無越位!

回覆 1251# entryprofit 的帖子

如果你用Toby apps book九龍城泰按,我試過兩間,帶手套推油,仲無癮。

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-12-5 06:17 發表 查看引用來源
如果你用Toby apps book九龍城泰按,我試過兩間,帶手套推油,仲無癮。
用手套真係好冇瘾,以為自己有病!

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-12-5 06:17 發表 查看引用來源
我都試過一間在佐敦立信泰式推油係戴手套,感覺真係好怪,吾舒服,冇下次!

深水埗元州街,用手推都舒服,$220-1個鈡,吾好打意打錯字

引用:
九記暫時試左兩間戴手套做推油

I AM THAI

UR I THAI

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-12-5 16:43 發表 查看引用來源

九記暫時試左兩間戴手套做推油

I AM THAI

UR I THAI
0鹹0趣

九記南×道,上一樓,泰按如要沖涼另收多三十。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-12-5 15:03 發表 查看引用來源
深水埗青山道,用手推都舒服,$220-1個鈡
師兄想問下邊間?

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-12-5 16:50 發表 查看引用來源
九記南×道,上一樓,泰按如要沖涼另收多三十。
謝謝ch資料,手套黨可以免去!
沖涼加錢咁seafood鬼亦可以免去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆