上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.3k

正宗泰式推油 2

見上一輯去到三千二百幾,喺度繼續討論,發揚正宗泰式推油嘅精萃。

Support正宗泰式推油嘅精萃 :smile_o12:

近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入房放低嘢先,途中見到一個後生(廿幾歲)瘦底樣順眼的,好就喱個啦。

曹兄,靓過太子女嗎?

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-7-28 12:43 AM 發表 查看引用來源
曹兄,靓過太子女嗎?
講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀?
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度 ...
曹兄唔使客氣架!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

老闆娘喺度都有嘢玩?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 12:53 AM 發表 查看引用來源

是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!
講真就真係唔係好靚,不過就斯文大方,好好笑容

:chcz_12:   新舖梗要支持﹗個太子女喺個場度耳濡目染,應該都學懂幾招討好男人招數﹗  :chcz_09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆