上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.9k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-31 05:15 PM 發表 查看引用來源
去佐幾個月九記,感覺想按得好,力水夠,都係泰嬏嬏+硬件吾掂地方!泰嬏好似唔會攰 ,但又要後生 +按得+咸得,總算撞到用,最緊要就脚方便我,搭兩3個公交站就到! ...
九記都好多泰嬏企理場,唔只得果間硬件吾掂既地方!:smile_15:

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 03:40 PM 發表 查看引用來源

地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你 ...
永廉兄:最終有冇升空

引用:
原帖由 supermanjack 於 2019-8-1 11:27 AM 發表 查看引用來源

永廉兄:最終有冇升空
無升空呀。我貪心小小,除非顏值好高或者身材好好,否則多數要有互動,就算條女唔比我光豬,起碼都要比我伸到入去上下路全通,大家都滿足嘅時候先起機。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 01:06 PM 發表 查看引用來源

無升空呀。我貪心小小,除非顏值好高或者身材好好,否則多數要有互動,就算條女唔比我光豬,起碼都要比我伸到入去上下路全通,大家都滿足嘅時候先起機。 ...
都好要求喎!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-1 04:32 PM 發表 查看引用來源

都好要求喎!
通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。
哦!睇交流感覺而定,明白!

今日工作路經西環,見好耐無去商場入面果間泰按,即管去試吓一個鐘。
由於鄰近中聯辦,都有唔少好人企喺街,水馬陣都好利害,ok啦,反正黎到,都試吓。
早上十一點左右,好靜,得一個技C,瘦底唔算太嬸,60分鐘/$250。
一入到房佢放低紙底示意叫我著,我無理照光豬訓低,佢入黎又叫多次我著,我笑笑口問 I don’t want to wear, ok? 佢又笑吓算由得我。 之後佢打開大門開始按,我叫佢關門佢又關剩條罅,我估應該係老闆娘唔比之類。
可能瘦底關係,按摩力度麻麻,抽佢水反抗唔大,但係pat pat 同對波都無乜肉,樣頭又唔太出眾,反正按我pat pat 及春袋都算深入,去到咁上下問我 part 2 開$300,我無還價話 next time 算。
報告完畢。

上星期日在某正太場,技師新到30出頭,様同身才算中上,光珠但保手,到轉身我特然飛走條老毛路了!技師示意不可似,但無要求衾返條老毛,佢一路按比啦一路望住小了偷笑,我拍下佢隻手,示意雙手一齊推左右比啦,即係夾住小了來推,真係好爽!小了變左鐡了,終於小了要出征.....無問過小廢,臨走醒左一舊比佢。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 10:52 PM 發表 查看引用來源
今日工作路經西環,見好耐無去商場入面果間泰按,即管去試吓一個鐘。
由於鄰近中聯辦,都有唔少好人企喺街,水馬陣都好利害,ok啦,反正黎到,都試吓。
早上十一點左右,好靜,得一個技C,瘦底唔算太嬸,60分鐘/$250。
一入到房佢放低紙底示意叫我著,我無理照光豬訓低,佢入黎又叫多次我著,我笑笑口問 I don’t want to wear, ok? 佢又笑吓算由得我。 之後佢打開大門 ...
無波無羅無様,小朋友企唔起,慳返!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

認同
大佬 你例行公事咁
又唔比揸
不如自己打無咁嬲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆