上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  412.3k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-5 10:30 PM 發表 查看引用來源
今朝再上咗九記長樓梯,搭巴士去到九記大迴旋封路,行咗幾條街去幫襯,結果都無失望。
一上到去咁橋就係上次個舊相好開門,我冲完身光豬入房訓低,先享受頭十五分鐘好深入的按摩加被抽水,之後佢已經認唔住成個趴矖落黎錫我後頸..........跟住大家搞咗一輪之後,佢係全無反抗之下光豬埋,一輪食奶及指插之後係時候啦,今次我做足準備有帶套,順利進入果條濕滑到滴水嘅賽道。一時忘形之下,有幾吓啪啪聲都幾大聲,始終 ...
C兄下下都帶定隻兔旁身?

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2019-8-5 10:38 PM 發表 查看引用來源

師兄係咪打錯?:smile_41:
長樓梯150/60分鐘??
😅oh........ 係呀,打錯,太西先真。

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-5 11:19 PM 發表 查看引用來源

C兄下下都帶定隻兔旁身?
平時無帶𠺢,今次有少少預咗開大,所以帶定

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-6 08:50 AM 發表 查看引用來源

有冇提示近邊。Thx ching

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-6 08:51 AM 發表 查看引用來源

平時無帶𠺢,今次有少少預咗開大,所以帶定
有時撞岩有feel有套可吊。無既話下次上去cfu可能又轉左,機會係給有準備既人

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-6 08:50 AM 發表 查看引用來源

會吾會同1個泰C?

引用:
原帖由 bankerkong 於 2019-8-6 12:45 PM 發表 查看引用來源

有時撞岩有feel有套可吊。無既話下次上去cfu可能又轉左,機會係給有準備既人
都係𠺢,所以遇到啱嘅,我咪問定佢留到幾時,預返時間去吊

引用:

長樓梯俾我感覺難開大

原來係太西

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-8-6 09:30 PM 發表 查看引用來源

長樓梯俾我感覺難開大

原來係太西
其實兩間都難,布wor, 係曹兄先咁堅

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-6 10:24 PM 發表 查看引用來源

其實兩間都難,布wor, 係曹兄先咁堅
我估肥婆老闆娘最近真係唔喺度,之前佢喺度好多時都負責開門,否則都會喺入口付近招乎兩句,所以喱期太西D女應該玩得放咗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆