上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.7k

泰式集團ad不遺餘力

引用:
原帖由 gogogolee 於 2019-7-28 06:15 AM 發表 查看引用來源
泰式集團ad不遺餘力
係呀,多得你這種人,人家分享又話人廣告,弄得呢區不是廢老話當年就是企企呵呵呵,有心的也不會分享廢是俾人話廣告。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
跟住呢

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:14 AM 發表 查看引用來源
見上一輯去到三千二百幾,喺度繼續討論,發揚正宗泰式推油嘅精萃。
師兄,别介意小弟一問,原post尚未完結,再開新post理應由炳文兄開,你又開同主題之新post 是否想騎劫此主題,放料給好人洗地乎?

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-28 09:36 AM 發表 查看引用來源

師兄,别介意小弟一問,原post尚未完結,再開新post理應由炳文兄開,你又開同主題之新post 是否想騎劫此主題,放料給好人洗地乎?
BMX分享遮, 講到咁,邊個開post 有咩所謂呢,好人響元朗就完全收唔倒料遮,色情場所,佢地熟過我地多多聲啦。

九龍城?

引用:
原帖由 BMX4 於 28/7/2019 00:50 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
曹公子現在係長樓梯VIP。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入 ...
永廉兄:吾識英文點算,請教一下可以點溝通

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入 ...
分享多少少九記長樓梯後生泰妹,一入到房我例牌光豬訓低啦,佢入到黎我同佢SaWaDeKrup 同問佢乜名 同是否來自曼谷等寒暄嘢,見佢答得好含蓄吓,所以我開頭只係訓低費事療佢以免佢反感啦。
按按吓佢又不時抽吓我少少水 摩吓pat pat 春袋咁,又會用大比 hi 住吓我,咁我試吓摩吓佢小腿啦 佢又走開喎,但轉頭又行番埋黎比我摩幾吓,我摩上D啦 佢又走開及 say no 喎⋯⋯好一招欲距還迎 👍🏿 ,之後來回幾個回合,我覺得亦無謂心急,同佢講唔該由 60分鐘加碼至90分鐘吖。
佢同出面講完,返黎之後拉開我條毛巾就坐咗上黎,一路幫我按背一路用下面磨吓磨吓,我又反手抽吓佢水佢又隔吓我手,但轉頭又成個人訓落我度錫我後頸....... 大家來回攻防十幾回合,最後我都只係成功除咗佢上衫同bra,下身只能伸手入去同條濕滑嘅賽道打招乎,除唔到佢條褲,可惜。

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

BMX分享遮, 講到咁,邊個開post 有咩所謂呢,好人響元朗就完全收唔倒料遮,色情場所,佢地熟過我地多多聲啦。
我就咁唸,我知道有三,四次講得太揚時,確實有好人查埸,或個埸收到風自我戎嚴,我懷疑係有同行報寸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆