上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  412.7k

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 06:15 PM 發表 查看引用來源

技師冇要求俾小費,是我自己俾的😝
堅定流呀?起雙飛5舊?還吹開大?你唔好累死人,如果你果間係開大,更加無可能!

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2019-8-10 07:03 PM 發表 查看引用來源

師兄你係堆單一次過比500定係技師還技師堆單還埋單咁?
全包計220/90min其他當開心費

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-10 07:27 PM 發表 查看引用來源

堅定流呀?起5舊?還吹開大?你唔好累死人,如果你果間係開大,更加無可能!
快樂兄,我都係睇開你去九記的報導開始探索之旅,再加上永廉兄推介尋丘探秘,今午好彩有此享受,絶冇吹水,作為你倆師兄的先鋒😄😝

補充,過程中有法式大車,33b夾腸,奶lin頭同袋袋,好似女朋友咁,出嚟玩好耐未試過有呢種感覺  利申,肥仔一個

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 02:10 PM 發表 查看引用來源
啱啱去完太西,按90分鐘,技師3x左右中等身材,換上紙褲後開始正按,5分鐘左右已被技師脱了推油,再按約10分鐘左右,技師覺得不太夠力,揾多一個雙飛按,原技師幫我按手,我也順手按佢大小腿,約20分鐘後,幫手技師岀去了,原技師就係咁錫我全身,之前摸JJ,後來直接環吹😝,忍唔住反手為攻,帶上雨衣上馬,完事後再幫我全身按到夠鐘,放低500走人😁 ...
恭喜師兄食好野。
係師兄你十五分鐘後主動要求雙飛?
雙飛廿分鐘後又要求其中一個出去?
地方咁淺窄玩雙飛似乎有D難度,我本身無諗過。
咁入黎淨係按啦廿分鐘果個點計錢呢?

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 07:45 PM 發表 查看引用來源

快樂兄,我都係睇開你去九記的報導開始探索之旅,再加上永廉兄推介尋丘探秘,今午好彩有此享受,絶冇吹水,作為你倆師兄的先鋒😄😝
你有無記錯?我成日都係吹水作大多,估唔到你仲吹得大過我!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-11 12:26 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄食好野。
咁入黎淨係按啦廿分鐘果個點計錢呢? ...
技師無啦啦啦走入呢雙飛,又CC然走返去出,呢樣野我就試得多,一個按背一個玩掍,眅仔偽真槍客偽實!
當然絕對無穏性小費:smile_47:

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-11 01:04 AM 發表 查看引用來源

你有無記錯?我成日都係吹水作大多,估唔到你仲吹得大過我!
唔信算數,我講係跟你地介紹的地方去體驗,估唔到咁好彩

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-11 12:26 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄食好野。
咁入黎淨係按啦廿分鐘果個點計錢呢? ...
係技師叫入嚟,因我係肥仔,原本技師覺得唔夠力幫我按,叫多一個可能是師傅幫手,其間按是正經按,冇另外收費中

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-11 09:17 AM 發表 查看引用來源

係技師叫入嚟,因我係肥仔,原本技師覺得唔夠力幫我按,叫多一個可能是師傅幫手,其間按是正經按,冇另外收費中
師兄 請問太西4台6台有廣告嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆