上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.8k

引用:
原帖由 fb9791007 於 2019-7-28 08:23 PM 發表 查看引用來源
唔識規矩唔知邊度回,有新就回新啦:
上個post有師兄問我問題,我喺哩面問啦。
長樓梯係泰按,120mins/290應該無記錯。機場稅係200,然後佢拉開自己個路陣話再收200我唔肯。最後佢無奈唔收我路陣兩舊照畀我打籃球 ...
無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 04:24 PM 發表 查看引用來源
報到先,呢排好少上長樓梯,呢1刻在某埸按緊,正被技師間中非禮緊後欄!
我都想比技C抽下水,諗起都硬!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

我都想比技C抽下水,諗起都硬!
抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣

實情小弟企屋同工作都在港島區,九記又無地鉄到,本來都甚少去。
耐何西環太骨太揚被執了。
灣仔雖然都可以但就貴一截兼年紀一般較大。
長沙灣我自己無乜去但問幾個師兄回應都好一般。
九記相對就平得黎後生女多,好多時有運行,同間唔中有D有質素的。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 10:52 PM 發表 查看引用來源

抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣
師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
實情小弟企屋同工作都在港島區,九記又無地鉄到,本來都甚少去。
耐何西環太骨太揚被執了。
灣仔雖然都可以但就貴一截兼年紀一般較大。
長沙灣我自己無乜去但問幾個師兄回應都好一般。
九記相對就平得黎後生女多,好多時有運行,同間唔中有D有質素的。 ...
你騎劫原post有乜居心,剩講九龍城收了多少廣告費

支持百花齊放!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-7-29 10:50 AM 發表 查看引用來源
支持百花齊放!
講得好,大家多交流

不過要講得隱晦d,不要咁揚。
我都想正骨之餘,亦有多鹹趣。

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-7-29 10:50 AM 發表 查看引用來源
支持百花齊放!
炳文兄等你出包膠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆