上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.3k

報告吓灣仔橋底,好好運氣果間泰按先。
話說之前去有條後生大波化妝濃嘅泰妹我得唔到手,諗住再去同佢陪養吓感情啦,上到去唔見佢,得三尾四頭果個,同疑似老闆娘果個,似老闆娘果個個樣眼大大唔係太似一般泰妹,好有異國風情,我問可以你幫我按嗎?佢話 ok 喎。其實望真又有少少熟口熟面,就問佢之前是否幫我按過,佢即刻話記得我,講得出我個名,仲話我有次送過野比我,原來佢之前來自灣仔住家果間泰按。
因為我唔記得所以有少少尷尬,反而佢就攬落黎兼錫我塊面。
喱類三尾四頭泰妹 同 廿零果D玩法又真係唔同,少咗果份含蓄怕醜欲距還迎,但係就多咗風騷技術同玩得放好多。
佢可能知我玩法所以全程無開價,只係不停前後上下不停抽我水,我抽返佢水又會笑住推開我,我當然亦唔會喉琴啦。
反正正經果part都按得好好。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

我都想比技C抽下水,諗起都硬!
成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

你騎劫原post有乜居心,剩講九龍城收了多少廣告費
我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 02:12 PM 發表 查看引用來源

成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。 ...
D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:31 PM 發表 查看引用來源

師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。 ...
冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。
個論擅係公開既,我覺得邊個出Post都無問題!
唔會因為邊個出Post就會多D人留言........但白講邊有咁多人留意邊個出Post呀?
如果明天有人開Part 3,我都會自自然然去Part3,睇Post留言啦!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 07:53 PM 發表 查看引用來源

冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!
C兄,有無自備按摩油?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

老友,老規距!九二!

新手上路,今個星期會去九龍城做野,成日見咩孫悟空道,王真真,長樓梯,邊間係小咸多脆想試試?

爬完文....都唔知係邊度?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆