上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.3k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:57 PM 發表 查看引用來源

C兄,有無自備按摩油?
曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 09:23 PM 發表 查看引用來源
新手上路,今個星期會去九龍城做野,成日見咩孫悟空道,王真真,長樓梯,邊間係小咸多脆想試試?
全部都係正骨黎,正宗泰式推油好多時都帶些少鹹的,想要多鹽就要去多D,撞吓手神啦。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 11:13 PM 發表 查看引用來源

曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差
上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
嘩!快樂兄正骨場開大咁激,分享多些少好喎。
另外比人騎得咁突然,黎得切帶套嗎?

我諗環保左了,比左幾錢落樓呀

有無咩事前要準備嫁?推油要唔要自己帶?

長樓梯係唔係指牛肉面果條樓梯?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 08:35 PM 發表 查看引用來源

無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!
咦…師兄咁講又好似係90分鐘。長樓梯就幾肯定啱了,上到去佢會畀價錢牌我哋睇,個價錢牌掛喺牆。有泰60 90 120 油60 90 120分鐘畀我咪揀,價錢一樣

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-30 08:35 AM 發表 查看引用來源
有無咩事前要準備嫁?推油要唔要自己帶?

長樓梯係唔係指牛肉面果條樓梯?
我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 09:26 AM 發表 查看引用來源

我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。 ...
牛肉麵真係未去過搵次去探下險。請問間嘢4,6台有賣廣告嗎?

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 11:09 PM 發表 查看引用來源
爬完文....都唔知係邊度?
哩面新開post資訊較少,介紹你爬返炳文兄果個post。果個3000個回覆一定搵到答案

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆