上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.9k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:40 PM 發表 查看引用來源

D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!
係喎
如果條女盛讚你條野靚
又硬又大條
多數有運行

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!
🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

大事,大保徤.....可以理解成多個解釋!
喂,講錢失感情啊!......我同BMX都係,經常被技師反客為主,咸濕抽水既對像。
勤運動做健身,外表好左好處多多!
講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:19 PM 發表 查看引用來源

🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴
點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展!

今天9按150換哂囡囡,幫我按的樣一般,但夠放,90分鐘350包tip, 被囡深入淺出,除吧打碟。

諗起你哋果啲場景,條嘢都扯扯地,泰嬸按我都唔抗拒,最重要係有咸有趣🤗

有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
有勞ching,願聞其詳。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
咁好玩

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2019-7-31 09:15 AM 發表 查看引用來源
諗起你哋果啲場景,條嘢都扯扯地,泰嬸按我都唔抗拒,最重要係有咸有趣🤗
補充: 樣30+,識按,初時不時借意liu下身敏感位(最享受)我示意那裡較倦,她也善解人意幫我多按,仲越按越入,C波,健談。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆