上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
1.3k  411.9k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 11:32 PM 發表 查看引用來源

全部都係正骨黎,正宗泰式推油好多時都帶些少鹹的,想要多鹽就要去多D,撞吓手神啦。
師兄,昨日上6台,見到長樓梯廣告,是否太x按,呢間有小咸嗎

引用:
原帖由 chanpaul 於 2019-7-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

師兄,昨日上6台,見到長樓梯廣告,是否太x按,呢間有小咸嗎
少咸就九成有,想多咸或者起機就睇運啦

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你切初吓,之後就問我起唔起機,我都無問價,反正就打風,60分鐘算啦,早少少返屋企。
60分鐘/$168,唔洗找,醒多佢三草啦。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展! ...
贊成,其實我覺得都係講三樣嘢,
第一最直接講錢
第二講自己的外表身型
第三講就感情

第一當然你舍得洗錢梗係乜都得啦,但係泰妹睇錢份上亦只會當你係客,例行公事啦。

第二你靚仔當然好,天生嘅好難強求,身型就可以控制,大肥佬同筋肉男一定有唔同待遇嘅。

第三講感情看似吹水,但係太妹都始終係女,明知你虛情假意都好,學似師兄咁虛寒問暖,或者下次去帶半打蛋撻,都係小弟好多時嘅花臣。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。 ...
狼虎之年,係靠呢幾絕招換醒小朋呢冧客揾食!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-7-31 03:00 AM 發表 查看引用來源
今天9按150換哂囡囡,幫我按的樣一般,但夠放,90分鐘350包tip, 被囡深入淺出,除吧打碟。
除吧打碟, 諗起都硬硬地!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
等你米.青.彩包膠!:smile_47:

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-7-31 01:01 PM 發表 查看引用來源

補充: 樣30+,識按,初時不時借意liu下身敏感位(最享受)我示意那裡較倦,她也善解人意幫我多按,仲越按越入,C波,健談。
到位又不越位最扯期!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 03:40 PM 發表 查看引用來源

地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你 ...
以上包膠我覺得多多趣可以,娟(米.青)就免啦!

去佐幾個月九記,感覺想按得好,力水夠,都係泰嬏嬏+硬件吾掂地方!泰嬏好似唔會攰 ,但又要後生 +按得+咸得,總算撞到用,最緊要就脚方便我,搭兩3個公交站就到!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆