上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  411.9k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀?
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度 ...
曹兄唔使客氣架!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!

引用:
原帖由 fb9791007 於 2019-7-28 08:23 PM 發表 查看引用來源
唔識規矩唔知邊度回,有新就回新啦:
上個post有師兄問我問題,我喺哩面問啦。
長樓梯係泰按,120mins/290應該無記錯。機場稅係200,然後佢拉開自己個路陣話再收200我唔肯。最後佢無奈唔收我路陣兩舊照畀我打籃球 ...
無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 04:24 PM 發表 查看引用來源
報到先,呢排好少上長樓梯,呢1刻在某埸按緊,正被技師間中非禮緊後欄!
我都想比技C抽下水,諗起都硬!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 02:12 PM 發表 查看引用來源

成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。 ...
D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。
個論擅係公開既,我覺得邊個出Post都無問題!
唔會因為邊個出Post就會多D人留言........但白講邊有咁多人留意邊個出Post呀?
如果明天有人開Part 3,我都會自自然然去Part3,睇Post留言啦!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 07:53 PM 發表 查看引用來源

冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!
C兄,有無自備按摩油?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 11:13 PM 發表 查看引用來源

曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差
上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-30 07:39 AM 發表 查看引用來源
我諗環保左了,比左幾錢落樓呀
大事,大保徤.....可以理解成多個解釋!
喂,講錢失感情啊!......我同BMX都係,經常被技師反客為主,咸濕抽水既對像。
勤運動做健身,外表好左好處多多!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。 ...
狼虎之年,係靠呢幾絕招換醒小朋呢冧客揾食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆