上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  411.9k

正宗泰式推油 2

見上一輯去到三千二百幾,喺度繼續討論,發揚正宗泰式推油嘅精萃。

近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入房放低嘢先,途中見到一個後生(廿幾歲)瘦底樣順眼的,好就喱個啦。

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-7-28 12:43 AM 發表 查看引用來源
曹兄,靓過太子女嗎?
講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入 ...
分享多少少九記長樓梯後生泰妹,一入到房我例牌光豬訓低啦,佢入到黎我同佢SaWaDeKrup 同問佢乜名 同是否來自曼谷等寒暄嘢,見佢答得好含蓄吓,所以我開頭只係訓低費事療佢以免佢反感啦。
按按吓佢又不時抽吓我少少水 摩吓pat pat 春袋咁,又會用大比 hi 住吓我,咁我試吓摩吓佢小腿啦 佢又走開喎,但轉頭又行番埋黎比我摩幾吓,我摩上D啦 佢又走開及 say no 喎⋯⋯好一招欲距還迎 👍🏿 ,之後來回幾個回合,我覺得亦無謂心急,同佢講唔該由 60分鐘加碼至90分鐘吖。
佢同出面講完,返黎之後拉開我條毛巾就坐咗上黎,一路幫我按背一路用下面磨吓磨吓,我又反手抽吓佢水佢又隔吓我手,但轉頭又成個人訓落我度錫我後頸....... 大家來回攻防十幾回合,最後我都只係成功除咗佢上衫同bra,下身只能伸手入去同條濕滑嘅賽道打招乎,除唔到佢條褲,可惜。

引用:
原帖由 brian998 於 2019-7-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
昨天上過長樓梯,黃昏時段。只有三至四名囡囡在場 。老闆裏也在場 ,嘆一聲:沒有骨運。

同我按的是有一個,肥矮黑,樣子不標誌的女女。 唯一可取是手骨還合格。增值開我2魚,我還價一魚。最後放下風度加三草了事。報告完畢 ...
其實 $130 part2, 我就覺得底,除咗九記,去邊度搵吖

引用:
原帖由 aeonho 於 2019-7-28 10:34 AM 發表 查看引用來源

曹公子現在係長樓梯VIP。
都算係,遲吓問老闆娘攞返張 vip 卡先

實情小弟企屋同工作都在港島區,九記又無地鉄到,本來都甚少去。
耐何西環太骨太揚被執了。
灣仔雖然都可以但就貴一截兼年紀一般較大。
長沙灣我自己無乜去但問幾個師兄回應都好一般。
九記相對就平得黎後生女多,好多時有運行,同間唔中有D有質素的。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 10:52 PM 發表 查看引用來源

抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣
師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。

報告吓灣仔橋底,好好運氣果間泰按先。
話說之前去有條後生大波化妝濃嘅泰妹我得唔到手,諗住再去同佢陪養吓感情啦,上到去唔見佢,得三尾四頭果個,同疑似老闆娘果個,似老闆娘果個個樣眼大大唔係太似一般泰妹,好有異國風情,我問可以你幫我按嗎?佢話 ok 喎。其實望真又有少少熟口熟面,就問佢之前是否幫我按過,佢即刻話記得我,講得出我個名,仲話我有次送過野比我,原來佢之前來自灣仔住家果間泰按。
因為我唔記得所以有少少尷尬,反而佢就攬落黎兼錫我塊面。
喱類三尾四頭泰妹 同 廿零果D玩法又真係唔同,少咗果份含蓄怕醜欲距還迎,但係就多咗風騷技術同玩得放好多。
佢可能知我玩法所以全程無開價,只係不停前後上下不停抽我水,我抽返佢水又會笑住推開我,我當然亦唔會喉琴啦。
反正正經果part都按得好好。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

我都想比技C抽下水,諗起都硬!
成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆