正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
9  411.9k

曹兄,靓過太子女嗎?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
老闆娘喺度都有嘢玩?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 12:53 AM 發表 查看引用來源

是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!
講真就真係唔係好靚,不過就斯文大方,好好笑容

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

BMX分享遮, 講到咁,邊個開post 有咩所謂呢,好人響元朗就完全收唔倒料遮,色情場所,佢地熟過我地多多聲啦。
我就咁唸,我知道有三,四次講得太揚時,確實有好人查埸,或個埸收到風自我戎嚴,我懷疑係有同行報寸

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:58 AM 發表 查看引用來源

分享多少少九記長樓梯後生泰妹,一入到房我例牌光豬訓低啦,佢入到黎我同佢SaWaDeKrup 同問佢乜名 同是否來自曼谷等寒暄嘢,見佢答得好含蓄吓,所以我開頭只係訓低費事療佢以免佢反感啦。
按按吓佢又不時抽吓我少少水 摩吓pat pat 春袋咁,又會用大比 hi 住吓我,咁我試吓摩吓佢小腿啦 佢又走開喎,但轉頭又行番埋黎比我摩幾吓,我摩上D啦 佢又走開及 say no 喎⋯⋯好一招欲距還迎 ...
長樓梯兩個月冇上去,下次由睇吓先

太耐冇按,今日試下去九龍城走一轉,發覺有一間長期討論的店有開,開門時師傅無表情,一對情侶剛按完走人, 按時覺得師傅手法純熟不過不太用力,尾段問我有無興趣part 2,我話唔洗,  佢繼續無表情的按,完結時我多口問句part 2要幾多,佢話300, 埋單是俾30蚊小費, 佢話應該俾100先岩數,我冇理佢,感覺九龍城正泰骨真的變了很多了。。。

年半前揾太子女按,同一價錢,感覺差天共地

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-3-9 18:50 發表 查看引用來源
太西家姐果條綫冇佐啦!而家剩返細妹個擋!
Iwan兄,知唔知仲有幾多師傅?May轉左依到?次次去太子女開門都話要等1個钟以上

引用:
原帖由 lwan3388 於 2021-3-9 20:01 發表 查看引用來源
may要預約架!
收到,thx

曹兄,最近有冇去呢?之前跟你指示找顏色做英文名的師傅,感覺真的如你所說,不過現在好似話已經冇做了。quote]原帖由 BMX4 於 2021-6-5 23:08 發表 查看引用來源
各位C兄,如果綠水街太按,我之前去果間喺麥叔叔斜對面。 客人街方多,有男有女,全部床一布之隔,十分老正。
但係勝在手法深入,按到入比啦,而且絕大部份後生,無乜見過太嬸,肥妹都少見。
同埋算平,$180/hr
直得推篤。 ... [/quote]

前往最後回覆