上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.3k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-4-5 13:47 發表 查看引用來源
題外話,我覺得幾好笑,所以係度分享下,橫掂都冇版主管,吾仲意就剷佐佢,剛睇到電視新聞,吾係重点的1則,話說有個地方城市,網上流傳5G基站,可以傳播病毒,竟然有人信,就去燒佐個基站,仲要係2個地區,如來每個人都l樣,面對恐懼都 ...
唔準笑,呢個可能係真!
"推油有益身心,延年益壽,百毒不侵"

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-6-5 22:28 發表 查看引用來源
加佐價都咁多客,預約上到去,啱啱4個走,吾係都冇位,同阿C吹水,話係泰國食菊種,吾可以四圍蒲,
而加差不多全港既骨場都爆 , 星期三下午一點半去紅勘ONE 莎近孚滿坐!

引用:
原帖由 江蛟 於 2020-6-6 17:23 發表 查看引用來源
頭先去了重金屬,開門位後生樣子普通,瘦底大波,但疑似中超,最後搵番個相熟技師,口爆完事。
去時唔使等,走時有3,4個客等緊。見到太子女係度,全程戴住口罩。 ...
呢間場都玩口部運動!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-6-11 12:37 發表 查看引用來源
有無試過太西開大?一幕之隔更激。
一幕之隔 , 只可慢火煎 , 萬中無一 , 唔好想太好!

引用:
原帖由 mikekophone 於 2020-6-11 21:43 發表 查看引用來源
太西真係有得開大的嗎? 不敢想像! 請問有無師兄真係試過?
太西一直都係無大開的 , 係個別技師某種須要比較大 , 呢D可以講係萬中無一 , 千年一遇 , 與個場無關.........唔好亂諗。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-6-21 18:42 發表 查看引用來源
去得多九記有D悶,今日改去深記,係大南近街市試佐個(正)泰骨,$300=100分鈡,泰姐手骨有力,脚脚到位,背脊鬆曬,比個live     附近再個午餐,心痕未止,再到深記邊區,再探10多間美容髮廊仔,大部份媽媽姨姨級數,化行妝隔住玻璃療望你,冇所 ...
上星期六下午去左記試泰骨場 , 地方算大企理有房 , 最正有兩個洗手間 , 技師聽講有後生 , 因疫情暫時未返到 , 今次搵師傅級按住先 , 做埋刮痧成身舒服晒!
位置關係比九記貴小小380!

引用:
原帖由 mousechan 於 2020-6-22 22:27 發表 查看引用來源
左記都有?借問聲近邊頭?
澳州牛奶行前D!

引用:
原帖由 9個原始的核心 於 2020-6-25 20:22 發表 查看引用來源
長樓梯呢排真係垃圾,上兩星期去話要加三魚P2,食撚懞左,我拒絕左竟然叫我以後唔好再黎,冇下次
呢D咁既態度 , 令人想起牛肉面 , 對客態度一模一樣!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-6-26 12:28 發表 查看引用來源
係咪牛店過檔過去?而家D泰姐塘水滾塘魚,
牛店係泰妹妹,長樓梯係泰姐,老嫰都咁無家教!😅

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-6-26 16:05 發表 查看引用來源

我諗係按果個既問題, 始終唔係個個技師都會有咸offer, 掉返轉頭老實講, 我都唔想咸佢
我諗真係要香港泰國全面通關至有新血!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆