上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.2k

引用:
原帖由 achilies2016 於 2020-6-11 19:43 發表 查看引用來源
請問重金屬響邊條街,太耐冇上黎唔係好記得
去得多太西想轉下場
係咪師兄短信我?係就答佐你了!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-12 16:09 發表 查看引用來源
四魚? 六魚?
冇話幾多,隨你比咁款,我就連控按比佐五舊,好似少佐D

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-6-12 23:38 發表 查看引用來源
太西一直都係無大開的 , 係個別技師某種須要比較大 , 呢D可以講係萬中無一 , 千年一遇 , 與個場無關.........唔好亂諗。
正確!可偶不可求呀

去得多九記有D悶,今日改去深記,係大南近街市試佐個(正)泰骨,$300=100分鈡,泰姐手骨有力,脚脚到位,背脊鬆曬,比個live     附近再個午餐,心痕未止,再到深記邊區,再探10多間美容髮廊仔,大部份媽媽姨姨級數,化行妝隔住玻璃療望你,冇所謂求其入1間試下,3位姨姨,半間鋪4張布簾床,新過嚟既裝修,試佐1個鈡$200,手技算係咁,有D出奇加油費……?可互動,走時比佐3舊佢!都係果句,各人際遇不同,師兄弟們有興趣就去探索1下

引用:
原帖由 newbc 於 2020-6-21 22:55 發表 查看引用來源
反而有興趣泰正骨,要另外俾貼士?
上陸網,好易揾到,總之走果時淨比3舊

引用:
原帖由 bobshu 於 2020-6-22 10:31 發表 查看引用來源
太西呢排有無多番D後生身型唔係大隻架?
之前去唔係大隻就老,又要格手
豉油話隔離原因,冇勿新貨到港,現有資源衹可維持2間店,第3間比緊空租

你老板次次用電腦覆,都變成2段

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-6-22 21:31 發表 查看引用來源
上星期六下午去左記試泰骨場 , 地方算大企理有房 , 最正有兩個洗手間 , 技師聽講有後生 , 因疫情暫時未返到 , 今次搵師傅級按住先 , 做埋刮痧成身舒服晒!
位置關係比九記貴小小380! ...
快樂兄出動了,左記D租貴過九記深記好多,$380算底,總之各有各鬆!

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-6-26 11:15 發表 查看引用來源
星期二收工去左長樓梯, full jor
轉去太西, 中女無咸推油, 無乜特別, 但係聽到隔離有抽紙巾同埋笑聲
熟客吾同D?😙

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-6-25 20:37 發表 查看引用來源
呢D咁既態度 , 令人想起牛肉面 , 對客態度一模一樣!
係咪牛店過檔過去?而家D泰姐塘水滾塘魚,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆