上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.3k

引用:
原帖由 newbc 於 2020-9-5 22:47 發表 查看引用來源
又無左熱點,又要再搵過平靚正既泰泰,無記錯呢間野係炳文兄發掘出嚟!
唔係佢亦都無可能, 某C兄只會去灣仔鼓油果度!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-6 12:48 發表 查看引用來源
呢個時勢,冇勿平嘢啦!比貴D有質量嘅泰骨,已經算係咁!
C兄比D提示,想試下!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-9 07:48 發表 查看引用來源
G兄,來來去去,都係果2-3個,你都試過,疾情期間吾多夠膽揾新嘢!
有道理!

引用:
原帖由 BMX4 於 2020-9-11 21:37 發表 查看引用來源
細節唔講太多,重點係當佢訓低,我上路食佢奶,下路指插啦⋯⋯⋯⋯ 可能我見識少,真係我第一次經驗,指插咗我估十幾吓左右,佢裏面D肉就好似想頂返我兩隻手指出黎咁,之後好似睇咸片咁,佢下邊真係噴水出嚟😱!!!
我之前睇咸片一路以為 ...
C兄, 等左你好耐啦! ......終於浦頭, 今次仲出水成文!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-9-11 22:58 發表 查看引用來源
九記邊間咁好玩?舊太西?
有可能!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-9-11 23:06 發表 查看引用來源
有可能!
亦有可能係重金屬!

引用:
原帖由 BMX4 於 2020-9-22 00:53 發表 查看引用來源
見六台咁多檔泰按廣告在深水埗區,有冇C兄試過邊檔籍得推介呢?
C兄而加基本上全港泰按 , 一係無技C一係全陀地泰, 泰國一日唔通關, 都唔會有新血到!
6月尾去過九記一次 , 就係全場陀地泰 , 個場有四個C苦, 同相熟既豉頭問明一切, 有一個二十頭香港出世既泰妺(様同身形OK), 同一個二十頭既泰仔, 一個四十頭既泰姐, 仲一個五十中路既泰媽!
豉頭安排左個後生女幫我按, 等左大半個鐘, 終於到我入房!!! 手骨唔錯有力水, 按patpat既時候飛走左條老毛, 幾爽下但全老正, 到位不越位!!!
咁既時候, 仲有後生女, 算係咁啦!

引用:
原帖由 BMX4 於 2020-9-30 16:08 發表 查看引用來源
有C兄介紹上環泰按,女王大街中央果幢大廈一樓,即管試吓。
雖然年紀30尾,但係有誠意,一件過吊帶短裙。問價錢,三百揼,五百包升空。我話齋揼啦。
都叫做舒服+有力,後期有幫我按C眼+比啦,春袋亦按得舒服。
最後都冇升空,四百埋單 ...
中西區特別多呢類機械式太骨!

引用:
原帖由 BMX4 於 2020-9-30 16:08 發表 查看引用來源
有C兄介紹上環泰按,女王大街中央果幢大廈一樓,即管試吓。
雖然年紀30尾,但係有誠意,一件過吊帶短裙。問價錢,三百揼,五百包升空。我話齋揼啦。
都叫做舒服+有力,後期有幫我按C眼+比啦,春袋亦按得舒服。
最後都冇升空,四百埋單 ...
今年年頭巳有C兄報料中央有新太骨場, 而且質數唔錯, 耐可疫情一直高高低低, 未有幾會一試, 我估服務BMX4C兄既技C已換人!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-10-3 01:39 發表 查看引用來源
係九龍城區另1個豉油,其中1間分店牙錢圍道!
9記最近都開左一間高檔泰骨, 樓高三層, 聽聞C苦係中泰混合!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆