正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
6  412.1k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-10-3 12:46 PM 發表 查看引用來源
近期唔夠時間專登過海去九記,唯有留港(島)消費,去咗幾間無乜特別好講。
直至尋日去日本某大城市名大廈,二樓一出𨋢對住果間。
眼見有三個囡囡都係廿幾歲唔肥同都幾靚,60分鐘$220,part 2 另加$280,皮膚好滑都叫有波有蘿,反正part 1 都係認真按並非査油。值得推介! ...
e ching 日本出名城市大厦好似有-幢同名,是近X你那邊還是 lockxxxx rd?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-10-3 12:46 PM 發表 查看引用來源
近期唔夠時間專登過海去九記,唯有留港(島)消費,去咗幾間無乜特別好講。
直至尋日去日本某大城市名大廈,二樓一出𨋢對住果間。
眼見有三個囡囡都係廿幾歲唔肥同都幾靚,60分鐘$220,part 2 另加$280,皮膚好滑都叫有波有蘿,反正part 1 都係認真按並非査油。值得推介! ...
試左,囡囡的確幾好樣,兩part都叫可以,但我嗰個玩得唔放,地方比較擠擁,當日左右邊都有ching按緊,如果係非繁忙時間上去應該都幾好,同埋佢D泰文歌都大聲。總结可以試下。

晨早上太西,泰囡着露膊衫+ 短褲,光豬推油舒服,跟住我幫佢按,少不免抽吓水,最後佢幫我part 2,順利派彩,不過囡囡香水味好重,幾個鐘都末散。

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-26 05:03 PM 發表 查看引用來源

師兄,有冇光佢豬,增值加左幾多
冇得光呀, 伸手入內就得,+2

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-11-26 10:29 AM 發表 查看引用來源
話說早排社會氣氛影響,無乜心情泰按。
尋日當係慶祝選舉順利完成,上咗C兄推介的 旺角籃田。
中午上到去有個高瘦長髮的開門,樣都幾好,着熱褲,廿六歲。
按得十分深入進取,坐上我背大比貼實我pat pat。知道佢唔使太多熱身,我就反而訓低 enjoy 吓。
轉身時佢問我洗唔洗HJ,我話 no need ,然後尋上去咀佢,只係小許反抗,一論攻勢之後打算光佢豬,點知佢原來 M到,只可以除上身。
...
我琴日都想上去試,但要等成一個鐘,唯有走先。
另外喺咪要call佢地開門,樓下嗰鐘都冇单位按鍵。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-15 23:35 發表 查看引用來源
長沙X道!RE
呢間好似同銅記 smile喺姊妹店,睇smile既tg 話連後花園都有!🤪

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2022-1-26 14:09 發表 查看引用來源
我回來了。很久沒上來J
歡迎師兄回歸,呢度比較靜,同埋泰呢兩年都冇乜特別好。

前往最後回覆