正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
8  412.8k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
而家有得簡咁多野玩?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-14 08:02 PM 發表 查看引用來源

總括黎講,除咗唔係太老之外,様唔太得(雖然未算醜),按又唔太好,暫時可以唔洗去住,直至另行通知。
C兄請問貴金屬係咪係九龍城,提示係第幾拍睇到?後黃道已經唔想再去,技師啲手勢差曬淨係掛住最尾收錢

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-29 12:22 AM 發表 查看引用來源

長樓梯變佐咁差?重金屬都係同1個豉油喎,上去都係撞彩的,去旺角啦,個場大D,牀又大張的,吾係訓地下,CF又係果句撞彩啦
重金屬係咪161個封面有三條女個間?我個日就係去哩間,係樓下見到後生老闆娘同個男仔係下面街玩電話,上到去,大門,入面廳都同長樓梯一樣,係個廳無冷氣,同間房無長樓梯咁靚,手勢都仲好正中,技師好正經絕不抽水😭

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-29 12:22 AM 發表 查看引用來源

長樓梯變佐咁差?重金屬都係同1個豉油喎,上去都係撞彩的,去旺角啦,個場大D,牀又大張的,吾係訓地下,CF又係果句撞彩啦
C兄講個間係咪封信大廈?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-10-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

全中!上佐2次,頭1次老正,Cf發育未成,但好力水,笫2次年青,皮膚滑滑,樣子Ok!但旺角吾夠膽去,驚食煙,冇車搭
後日去些下先,咩時間無咁大人?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-10-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

全中!上佐2次,頭1次老正,Cf發育未成,但好力水,笫2次年青,皮膚滑滑,樣子Ok!但旺角吾夠膽去,驚食煙,冇車搭
我屋企行過去幾分鐘就到

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-24 09:16 PM 發表 查看引用來源
今日玩左重金屬,上到去見d 女唔多得,一係唔靚,一係中女,
我果個就係唔靚既比較後生,正常推冇手多,最後開左200增值唔比摸,咁免啦,冇黑面,努力完成最後10分鐘 ...
有無遇過一個中女,推油手法係只掂袋完全唔掂棍,但係會令到你支棍自動周圍搖,我係九龍城遇過一次之後見唔返佢

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-11-1 07:01 PM 發表 查看引用來源

旺角果間有件後生,皮膚真係滑滑,大件頭未試過,愛好豐滿的師兄可試!深水埗近邊處?睇下有冇幫襯過!
旺角藍田我上星期去過,幫我推個個係長頭髮,奇怪一問,哩間興係房推油開曬燈推架?同埋推到一半,聽到隔離房有快速既推油聲,搞到我扯扯地,最後係正骨

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-11-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

上次都係光掹掹,不過照樣揸飛機
唔知今晚,六日開唔開呢
啲煙會唔會入到屋呢

前往最後回覆