上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.0k

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

你騎劫原post有乜居心,剩講九龍城收了多少廣告費
我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 09:23 PM 發表 查看引用來源
新手上路,今個星期會去九龍城做野,成日見咩孫悟空道,王真真,長樓梯,邊間係小咸多脆想試試?
全部都係正骨黎,正宗泰式推油好多時都帶些少鹹的,想要多鹽就要去多D,撞吓手神啦。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
嘩!快樂兄正骨場開大咁激,分享多些少好喎。
另外比人騎得咁突然,黎得切帶套嗎?

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-30 08:35 AM 發表 查看引用來源
有無咩事前要準備嫁?推油要唔要自己帶?

長樓梯係唔係指牛肉面果條樓梯?
我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!
🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

大事,大保徤.....可以理解成多個解釋!
喂,講錢失感情啊!......我同BMX都係,經常被技師反客為主,咸濕抽水既對像。
勤運動做健身,外表好左好處多多!
講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。

有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。

引用:
原帖由 chanpaul 於 2019-7-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

師兄,昨日上6台,見到長樓梯廣告,是否太x按,呢間有小咸嗎
少咸就九成有,想多咸或者起機就睇運啦

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你切初吓,之後就問我起唔起機,我都無問價,反正就打風,60分鐘算啦,早少少返屋企。
60分鐘/$168,唔洗找,醒多佢三草啦。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展! ...
贊成,其實我覺得都係講三樣嘢,
第一最直接講錢
第二講自己的外表身型
第三講就感情

第一當然你舍得洗錢梗係乜都得啦,但係泰妹睇錢份上亦只會當你係客,例行公事啦。

第二你靚仔當然好,天生嘅好難強求,身型就可以控制,大肥佬同筋肉男一定有唔同待遇嘅。

第三講感情看似吹水,但係太妹都始終係女,明知你虛情假意都好,學似師兄咁虛寒問暖,或者下次去帶半打蛋撻,都係小弟好多時嘅花臣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆