正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
9  412.9k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-12 01:44 PM 發表 查看引用來源
今天連掃兩場:9西150及長梯
前者: 除了睇場外,其他jc一般。
後者:按我的最舒服是按面和頭,有spa手法,其他部位也勤力,我沒接受她的特別要請,200不用找。 ...
我星期六又掃過呢兩間
太西150按得好啲全中囡,按得深入
長樓梯廿零歲囡囡摸摸下,絕無越位

報埋之前 牛肉店
囡囡廿尾可愛笑容好,按得可以,丁丁越位

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-13 10:16 PM 發表 查看引用來源
一次好簡潔咁講最近既五次....土瓜灣兩間...6台有廣告..正骨....完,難貴2F..大肥開門,問佢可唔可以揀第二個,好似唔知比左D咩反應我,之後沖完涼返黎都係佢:')...唔係我杯茶,係咁幫我自動起機...仲問點解唔硬..我心諗妳都唔係我杯茶點硬呀...之後硬用意志力出左...好似係一鐘加埋TIPS...400落樓...之後今日九記二連擊..先太西再長梯...太西又係撞著矮肥...按左90分 ...
輪? 點 都得掛
直接話想果位姐姐按,問要等幾耐囉

回覆 716# Simonhatesjazz 的帖子

16x 個wc 依家add 唔到了

星期五去過城南道,比較清靜

回覆 750# crazychu_529 的帖子

淨揼ok ,無探熱有戴mask

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-6-26 11:15 發表 查看引用來源
星期二收工去左長樓梯, full jor
轉去太西, 中女無咸推油, 無乜特別, 但係聽到隔離有抽紙巾同埋笑聲
百貨應百客,我一年前去過長樓梯2次,環境係靚啲,泰泰係妹妹啲。但係真係搽油,o徙時間

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-22 00:57 發表 查看引用來源
泰國3000幾咋香港仲多快5000了唉
好多地方都唔驗就唔存在,要睇埋驗測人數先知係咪防疫成功

回覆 1023# 斷空食客 的帖子

值唔值個價好睇巿場有乜代替品。特別呢期出唔到港,留港消費既需求大增,而供應亦限制入境無得增加,最後必然係加價

引用:
原帖由 q00oman 於 2021-4-1 22:22 發表 查看引用來源
今日去咗深水埗呢間
平胸 極流利廣東話按
走廊左邊房按 (右邊房燈極紅)
有踩背 按屁股 無按肚
$320 90分鐘
出火加100
我琴日去過
B 波肥腩泰泰幫我按
踩背按摩有力

440 120分鐘
增值開160,拒絕,再開100成交
起飛時自行去罩拉低褲頭,揸波炒蟹,成手濕晒似仲餓過我

引用:
原帖由 kfc9902 於 2021-4-3 21:50 發表 查看引用來源
師兄所講的B波肥泰是否ITA 前幾天有位師兄試過出報告那位
無問名,只能話有可能

前往最後回覆