正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
28  412.9k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-12-1 01:03 AM 發表 查看引用來源

尋日下午去咗九記咖啡室樓上,今期幾件都後生樣靚兼着得進取,比咗件相對様一般的我。
都 ok 啦因為有第二樣睇頭,係上圍。
入去前條女已經有D淫樣,咁我反而專登着返條紙底,睇吓佢點搞。
果然一開始按手法已經好進取,短褲坐上黎不斷磨,按十分鐘已經索性除咗我條紙㡳。見我enjoy,花咗唔少時間按我C眼蛋蛋⋯⋯
轉身問我要不要HJ,問我想比幾錢,我話 $200 要除佢衫,佢笑住無反抗。
...
師兄九記太西咖啡店樓上?我都係昨天下午去,去到有位比較秀色可餐的開門,跟住見到其他技師晚餐中。
開門的那位原來有客等緊佢,之後有個比較高大的阿葉技師招呼我,其他的都比較師奶樣。

佢手骨啱我feel,60加到90分鐘,全程偏向正氣,最後問我要唔要增值服務,我冇問價冇開價拒絕了,保留下精力算🤭🤭🤭

嘩300打個飛滋。。。。

我寧願唔打,出旺角揀個好的

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-1-30 00:09 發表 查看引用來源
見呢到咁多師兄講太按咁正咁好玩, 小弟從未試過太按, 今日決定去試下, 上數字台找深水埗區, 因有地鐵到和又近屋企, 去睇咗幾間, 一開門畀佢嚇死, 唔好話要我畀錢佢, 調轉頭佢畀返錢我都唔制。
搭巴士落九記, 抽絲剝繭知道樓主 ...
師兄是去了黃金嗎?

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-1-30 21:22 發表 查看引用來源
是, 你有去過?
去過, 有出過報告, 代號係重金屬嘛

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-2-6 13:10 發表 查看引用來源
我最近去過重金,太太樣子好一般,唯獨一女驕小可愛,20++,手法可以,最後也有問增值,我思考中當然會手多多, pat 好firm,我問:u excercise?
女:yes
我: good body
我再check埋手臂,是運動型,女也沒詠春,不過我沒價,說tired today,女沒黑 ...
咁下次, 傾熟咗再慢慢增值

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-4-4 12:25 發表 查看引用來源
剛上壹陸壹見到以下情况

長樓梯已改了名叫NAXX THAI MASSAGE
重金屬已改了名叫JEXXY THAI MASSAGE
唔通轉左老細? 定係加左股東改新名?

疫情影響好大下, 新聞話骨場跌左9成生意, 加上香港已唔比外國人入境, 泰國又 ...
咁咪再冇機會見到太子女? 慘.....

頭先去了重金屬,開門位後生樣子普通,瘦底大波,但疑似中超,最後搵番個相熟技師,口爆完事。
去時唔使等,走時有3,4個客等緊。見到太子女係度,全程戴住口罩。

引用:
原帖由 bkklover 於 2020-6-8 11:19 發表 查看引用來源
請問口爆加幾多錢呢?
加300, 小費可俾可不俾

前往最後回覆