上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.2k

引用:
原帖由 hk450 於 2019-8-26 12:03 PM 發表 查看引用來源

泰西喺咪機埸道。可唔可以指定叫豉油婆按。Thx ching
吾係機場道,係皇帝個仔果度!上6網有資料,店名3個字

引用:
原帖由 黃昏理性的樓奴 於 2019-8-28 01:10 AM 發表 查看引用來源

唔該師兄是否叫美xx,在皇帝仔道找士油婆
全中!祝君好運

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-28 09:05 PM 發表 查看引用來源

皇帝仔都有唔少太骨!
好似隔個路口,銀行邊入,有個泰式滅火女隊長喎!利申未試過

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-29 12:09 AM 發表 查看引用來源

向返前行兩個街口, 又有一檔太老正, 利申有上去睬點但無試!
冇奶油快樂兄1場去到吾試喎?吾通有驚喜🤔

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-9-1 11:55 PM 發表 查看引用來源

聽落唔錯
環境有房仔加分
舊舖已經唔錯
亁淨有音樂
但喜歡私隱高啲
咁師兄要試啦,須然貴佐D$198(1個鈡),個浴室又大又吾駛經厨房!泰姐姐又服待得幾好,要享受下啦!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-2 08:34 PM 發表 查看引用來源

屌!@無over touch, 臨尾又想樓人VAS, 兄想撳9人河包的水, 手法同牛肉麵一樣咁刻人曾, 一於同老扳娘投訴!
無改善就BlackList啦, 無互動有咩好玩? 直接上1/1 太按好過! ...
快樂兄咁勞氣,各有各際遇,我果個好似服侍老公咁,沖涼之後返房幫我抹背,衫早就攞出嚟等我,幾乎幫我着埋,幾吾慣!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

呢個事後服務,做開大場,至有咁既家教!
直覺佢係泰國既浴室做!諗起都想立刻搭飛機去泰國

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-3 09:09 AM 發表 查看引用來源

喱個重金屬新場睇黎豉油開黎專招乎咸蟲,私隱度明顯提高,之後會唔會淨化長樓梯為全正骨呢?
豉油咁有計劃,相信$300 HJ 亦都係豉油希望統一收費,可能我地要合謀企硬只比$200,咁樣大家都唔洗食貴嘢。 ...
300口爆如何?

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-7 09:31 PM 發表 查看引用來源

太子女青春迫人, 第1眼見到佢就想衝口而出:下次妳幫我按吖!
有幸見過太子女幫客按過!

引用:
原帖由 eddiecychan 於 2019-9-11 12:14 AM 發表 查看引用來源

絕對同意,多數費事專登過九龍,九記又吾近地鐵。有間wanchai 11樓好似冇人提喎。
遲D有啟德地鐵開通,有個出口係九記街入面!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆