上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.3k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-18 03:09 PM 發表 查看引用來源
啱啱又上完去重金屬,發現下面加多咗個大招牌。
今日呢個係之前按過我的,老相好服侍非常好,$300起機亦玩得開心。
主要想講係臨走時䜴油在大廳,又招乎我飲杯紅酒,搵佢傾左幾句。
證實後生女真係佢個女,叫佢 FxFx,佢話通常啲人係一邊。
問佢生意點.....傾開話灣仔粥鋪樓上豉油早兩日上黎探佢,佢話基本上灣仔區的太按佢都識的。 ...
鄉里集團經營!大手入貨,做福骨民,宜咸宜淡,😙話題1轉,原來太西既看舖,功力不在豉油之下,按完D筋鬆咗1半,宜繼續跟進!

又咸又淡,過吾過癮?😙

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-9-19 01:50 PM 發表 查看引用來源

太西150看舖可能是阿AB跟住過嬰民自冇,她是正骨之女神,樣有Dcool,但傾落也好ok, 你對人好,人對你好,如想問她可否幫你按入D, 你大可一試,因我有腰問題,她也幫我按比gap. 但會好painful.  ...
觀感認同!😁

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-19 07:53 PM 發表 查看引用來源

觀感認同!😁
留返佢做正骨女神好D,馮星期日休息

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-9-22 02:56 PM 發表 查看引用來源
又去了重金屬巡視業務,服務又再增值,不過隻澳泡沐浴露好大陣味,成個鐘啲味都唔散。。。
走時有冇幸見到豉油和太子女✌️
昨天去,來個後生高挑 ,但純老正,1個鈡完走,樓梯碰豉油同個女,大包細包拎嘢入舖,吹2句問佢有冇第3間,笑笑口希望希望

引用:
原帖由 27126425 於 2019-9-28 02:00 PM 發表 查看引用來源

C兄請問貴金屬係咪係九龍城,提示係第幾拍睇到?後黃道已經唔想再去,技師啲手勢差曬淨係掛住最尾收錢
長樓梯變佐咁差?重金屬都係同1個豉油喎,上去都係撞彩的,去旺角啦,個場大D,牀又大張的,吾係訓地下,CF又係果句撞彩啦

揾啱果2間就吾好四圍試,起碼D女女認得你,笑容都好D,

呢排都冇四圍試,去開太西,鼓油個女開果間,須然細D,起碼冇中伏感覺!

引用:
原帖由 27126425 於 2019-10-22 08:32 PM 發表 查看引用來源

C兄講個間係咪封信大廈?
全中!上佐2次,頭1次老正,Cf發育未成,但好力水,笫2次年青,皮膚滑滑,樣子Ok!但旺角吾夠膽去,驚食煙,冇車搭

引用:
原帖由 27126425 於 2019-10-24 06:20 PM 發表 查看引用來源

我屋企行過去幾分鐘就到
咁就要試下!😙

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆