上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.3k

引用:
原帖由 manman963 於 2019-8-14 12:38 PM 發表 查看引用來源
去左機場道,全正唔錯,太西同九西150仲未搵到,長樓梯每況越下,報告完畢
據我所知,舊機埸最少有3間正規泰式跑道,前年經常有超高質數技師,就算中上環貴價場都未必有!今年唔知咩事,香港大部份泰骨場,D老闆都異口同聲話被照騙……中很晒伏,包括長樓梯,而加D手機apps搞到條條女都識照騙!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 leglover 於 2019-8-19 04:48 PM 發表 查看引用來源

WC太妹成日獅子開大口!
基本上中西區都係起跳600,你唔一路探洞一路講價就笨柒啦!

引用:
原帖由 Wayne1220 於 2019-8-26 08:16 PM 發表 查看引用來源
今日去左傳說中九記長樓梯,唔算難搵,條樓梯真幾長。硬件就唔多講,好ok。不過今日同我揼既就差小小,推油都ok既,但似係咁捽係咁捽甘。跟住主動問要唔要vat,但太貴了,成500,total 800,收左佢皮就算了。。。骨運差d ...
5舊肯定揾你老襯!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-8-27 09:28 AM 發表 查看引用來源

推油最能攪起細佬
馮係叫細佬既,都鐘意比人渣油加套弄!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-27 03:30 PM 發表 查看引用來源

目測四十頭
四十頭狼虎之年,最鐘意抽D客水!:smile_47:

引用:
原帖由 hk450 於 2019-8-28 10:54 AM 發表 查看引用來源

皇帝仔道近邊方向。Thx ching
皇帝仔都有唔少太骨!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-28 09:38 PM 發表 查看引用來源

好似隔個路口,銀行邊入,有個泰式滅火女隊長喎!利申未試過
向返前行兩個街口, 又有一檔太老正, 利申有上去睬點但無試!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-29 06:51 PM 發表 查看引用來源

冇奶油快樂兄1場去到吾試喎?吾通有驚喜🤔
果日一心去最美太西!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-29 08:22 PM 發表 查看引用來源
今日上長樓梯,後生女隔一輪先開門,話唔好意思滿座,正當我失望之際,佢跟手介紹我去新舖。
睇黎佢比我地喺度宣傳得太多,真係太好生意?
佢話新舖喺撕紙街,心諗福X樓原來係你地嘅,都去睇下啦,心諗如果真係的話就轉去太西。
去到原來唔係喎,樓下一個招牌一D指示都無,門口泰文字都無隻。
上到去係長樓梯豉油開門,佢都認得我。
新舖環境更勝長樓梯,裝修靚D,入口三張按腳櫈,冲涼房都兩間,入面好似大約四 ...
咁就要去試下呢間新開既,重金屬泰式按摩啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆