上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.0k

引用:
原帖由 Jaylam 於 2019-10-27 08:42 AM 發表 查看引用來源
玩埋 Part 3 咪可以光猪啦!
part 3吾係做大事咩?哦原來呢排做佐2  part半!

引用:
原帖由 q00oman 於 2019-11-1 05:49 PM 發表 查看引用來源
最近去咗三間
灣仔粥舖 :有暖氈啦,貌似十幾歲,全程正宗

深水埗掂:host流利廣東話,環境一般,目測三四個技師,廿幾歲,個半鐘連升空$500,巧遇真波,應該係七日鮮

旺角藍田:樓下無招牌,有電閘,乾淨企理,目測三四個技師,有個細細粒,皮膚勁滑,個半鐘連升空$330+$200,
有個比較大件頭,自稱29歲,皮膚一樣滑,開價$600。 ...
旺角果間有件後生,皮膚真係滑滑,大件頭未試過,愛好豐滿的師兄可試!深水埗近邊處?睇下有冇幫襯過!

引用:
原帖由 27126425 於 2019-11-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

旺角藍田我上星期去過,幫我推個個係長頭髮,奇怪一問,哩間興係房推油開曬燈推架?同埋推到一半,聽到隔離房有快速既推油聲,搞到我扯扯地,最後係正骨 ...
上次都係光掹掹,不過照樣揸飛機

引用:
原帖由 84608818 於 2019-12-17 13:33 發表 查看引用來源
太西位置近那?找不到的。去過長樓梯,cool牙妹按,揸油多,200機場稅
太子道西去飲咖啡!

太子西咖啡店價目表,60-160,90-220,120-300,加糖加鹽加奶另計!

呢排遊走太子道,豉油兩母女既店,今次去阿女果間細細店,得果3張床褥+幾乎轉吾到身浴室,不過吾理硬件,軟件來自清邁2個後生靚女,個人標準,起碼好過長樓梯務農的粗腰腿,短期租約1個月, 推油手法算過得去,要好就要揾老Cf,但好色不在止限,收費每項貴過太西10蚊,我就覺得過程好有女友 feel ,其餘骨友就各有際遇,

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-12-24 10:49 發表 查看引用來源
不預快經歷: 我按一小時,沒增值,真心按得不錯,有對話說笑但沒手多,比錢時200元不用找,30元小費也黑面,還說不要下次再來。
這店最近囡囡一開始已問 massage only?擺明想增值,我一向都要睇feel,當然暫緩她的決定。 ...
邊間舖?

老虎道有2間豉頭婆分店,1間太西,1間長樓梯,間店大定細?
引用:
原帖由 entryprofit 於 2019-12-25 01:12 發表 查看引用來源

我估係老虎石果道果間,好似係太西同剩女道同一老闆。

其實D女女係短期租約,梗係想揾多D$$,消費小而黑面真係吾好!害到間店冇回頭客

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-12-26 13:15 發表 查看引用來源
即係牛肉分店!
深水,元州,如果係,吾好試,我試過!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆