上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  412.0k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-8 09:06 AM 發表 查看引用來源

恭喜師兄,我也有類似經驗,最後上套做左,非常刺激,請問你那個相頭如何?幾時走?
樣可以接受的,三十尾望落去當然同廿幾果D有段距離,但身形算好,有波有蘿有腰,重點係風蘇

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-8-8 01:19 AM 發表 查看引用來源

2條紅魚
兩條魚暫時黎計可以話係最平果批

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-8-8 12:04 PM 發表 查看引用來源

2魚可接受,不過換人入嚟只為pt2就算,完全無感覺
同意,入黎齋part 2 真係無 feel,都要培養下感情𠺢

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-8 01:05 PM 發表 查看引用來源
冇運行,上到嚟豉頭婆係度!😑
Oh.......太西豉油婆回歸了?
咁我估黎緊又要玩得拘束D啦 😅

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-8-8 05:19 PM 發表 查看引用來源
請問大家去泰式按摩多?定泰式推油多?我上次去藥房3樓,泰按唔係幾舒服,個技師好大力。係咪推油正D呢?
泰式痛D但係舒筋活樂,推油就舒服。
泰式多數著住衫,推油就光豬或紙底。
各取所需啦

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-9 07:22 PM 發表 查看引用來源

各位師兄大有希望,看速度與激情主角,不論光頭,只需大隻就有囡囡有車。
人揀你,你揀人,張心比己,相信比較少人鍾意揀肥婆,多數人都鍾意身材好的女。

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 02:10 PM 發表 查看引用來源
啱啱去完太西,按90分鐘,技師3x左右中等身材,換上紙褲後開始正按,5分鐘左右已被技師脱了推油,再按約10分鐘左右,技師覺得不太夠力,揾多一個雙飛按,原技師幫我按手,我也順手按佢大小腿,約20分鐘後,幫手技師岀去了,原技師就係咁錫我全身,之前摸JJ,後來直接環吹😝,忍唔住反手為攻,帶上雨衣上馬,完事後再幫我全身按到夠鐘,放低500走人😁 ...
恭喜師兄食好野。
係師兄你十五分鐘後主動要求雙飛?
雙飛廿分鐘後又要求其中一個出去?
地方咁淺窄玩雙飛似乎有D難度,我本身無諗過。
咁入黎淨係按啦廿分鐘果個點計錢呢?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-11 01:16 AM 發表 查看引用來源

技師無啦啦啦走入呢雙飛,又CC然走返去出,呢樣野我就試得多,一個按背一個玩掍,眅仔偽真槍客偽實!
當然絕對無穏性小費:smile_47:
😞這些機會,小弟仲未試過。
請問有乜秘決呀?
我淨係試過有問我洗唔洗雙飛(佢地英文話 four hands), 不過要雙培錢,我又覺得唔底,心諗不如隔日按多次。

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-11 09:17 AM 發表 查看引用來源

係技師叫入嚟,因我係肥仔,原本技師覺得唔夠力幫我按,叫多一個可能是師傅幫手,其間按是正經按,冇另外收費中
好奇問吓,肥仔兄你係略肥?定係二百磅大舊肥果D呀?

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-12 07:54 PM 發表 查看引用來源

係呢度出Post,好多C兄已三番四次強調,正骨邪按咸趣無絕對,只是過別事件,與間場無關!
就算2/F咁正氣,老板咁很嚴,一様間中有C苦咸濕D男客人,搞到人地要出征! ...
無錯呀,好似快樂兄話齋,喱到講緊嘅都係正太骨。
只不過周不時會遇到D咸濕嘅技C,對男客人越位上下其手。
又或者本來唔咸濕嘅技C,比我地引發咗佢地內在嘅慾望。😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆