上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  411.9k

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-18 03:09 PM 發表 查看引用來源
啱啱又上完去重金屬,發現下面加多咗個大招牌。
今日呢個係之前按過我的,老相好服侍非常好,$300起機亦玩得開心。
主要想講係臨走時䜴油在大廳,又招乎我飲杯紅酒,搵佢傾左幾句。
證實後生女真係佢個女,叫佢 FxFx,佢話通常啲人係一邊。
問佢生意點.....傾開話灣仔粥鋪樓上豉油早兩日上黎探佢,佢話基本上灣仔區的太按佢都識的。 ...
基本上所有泰按豉油都認識!
上兩個周日晚,上左龍友到,初初頭兩次踩場都係老師父開門,以為老正0咸無入閘!
第三次忠於后生女開門,咁就即時入閘啦:smile_47:,一廳一房,兩件女,一腳兩制!
頭Part正骨技C,Part Two手工技C,一次玩晒兩件,全程300+200!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-9-19 12:48 AM 發表 查看引用來源
又咸又淡,過吾過癮?😙
有唔錯既感覺!
另外啟得最近回勇,順利升空兩次!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-9-18 09:31 PM 發表 查看引用來源

最近旺角波鞋出現擬似太西分店!
今日路過波鞋街,試探擬似太西分店,因新開無耐所以客唔多!
鼓油雖然輕熟,但保養得而,屬於大美人一個,個子不高,廣東話非常好!
泰式呢講間場算幾大,企理亁淨沖涼房都唔細,有三個技師,外形相頭中規中矩,我估3個都2字尾果隻!
過程開始保首,中段進取,尾段放盡_解脫+輕度指探_最后煙花四起!
330+200

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-23 08:33 AM 發表 查看引用來源

多謝C兄無私分享,又多個地鉄去到的好地方。
$330 + $200
即係 part 1 - $330
Part 2 - $200 對嗎?
$300 是否 個半鐘?
推油90分鐘330
其余200

引用:
原帖由 aeonho 於 2019-10-16 10:00 PM 發表 查看引用來源

我女友今日黃昏,第一次試太西,指定揾正骨之神。
佢話推淋巴未試過咁正,亦有幸老闆娘出手按腰位,兩位一出手便知道係猛料。
我話下次記得要預約, 紅牌嚟㗎。 ...
九龍D場,太骨大部份都安得OK架!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-19 11:27 AM 發表 查看引用來源
冇骨運
今日試左間九記牙簽街新鋪,198 60分鐘。
泰妹算後生,不過似查油多個推,最後開價加3,最後大家同意2.5,出事啦,唔比掂,係完全唔掂得,我唔玩啦,黑面再偷鐘10分鐘,之後話香港人唔好。我由頭至最後都冇手多,佢講到好似我食左唔比錢咁。呢間要blacklist,deal 唔倒要黑面,fxxk,出面大把198!
呢間玩法應該似牛肉店,大家要留意 ...
師兄,是否餐廳側邊上果間新場?

引用:
原帖由 entryprofit 於 2019-10-19 06:38 PM 發表 查看引用來源

我估應該係56-58
其實450--60分鍾連火己經吾平啦!重要吾識揼,又吾比摸,當香港人係水魚!
一於BL!
應該係牙錢胃果檔嘢,BL佢,咁可以唔洗試!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-24 09:16 PM 發表 查看引用來源
今日玩左重金屬,上到去見d 女唔多得,一係唔靚,一係中女,
我果個就係唔靚既比較後生,正常推冇手多,最後開左200增值唔比摸,咁免啦,冇黑面,努力完成最後10分鐘 ...
VAS 無互動100都唔值呀, 咁免啦!

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-10-24 02:33 PM 發表 查看引用來源

條女就係廣告紫3果個,大家要小心呀
呢D骨場騙案,無處不在,收錢前就默能都OK,收錢後就默能都西面Sayno!

引用:
原帖由 27126425 於 2019-10-25 07:16 PM 發表 查看引用來源

有無遇過一個中女,推油手法係只掂袋完全唔掂棍,但係會令到你支棍自動周圍搖,我係九龍城遇過一次之後見唔返佢
好多正骨泰妺按背既時候,成日抽男客人水,掃你袋邊碰你之棍,但到按正面就好正經!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆