正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
7  411.9k

唔識規矩唔知邊度回,有新就回新啦:
上個post有師兄問我問題,我喺哩面問啦。
長樓梯係泰按,120mins/290應該無記錯。機場稅係200,然後佢拉開自己個路陣話再收200我唔肯。最後佢無奈唔收我路陣兩舊照畀我打籃球

另一個鑽石師兄問我,開門果個係咪老闆我就唔知了。不過印象中兩次唔同人開門畀我,有鬼鼠果次就技師收錢,第二次就後生女收。

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 08:35 PM 發表 查看引用來源

無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!
咦…師兄咁講又好似係90分鐘。長樓梯就幾肯定啱了,上到去佢會畀價錢牌我哋睇,個價錢牌掛喺牆。有泰60 90 120 油60 90 120分鐘畀我咪揀,價錢一樣

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 09:26 AM 發表 查看引用來源

我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。 ...
牛肉麵真係未去過搵次去探下險。請問間嘢4,6台有賣廣告嗎?

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 11:09 PM 發表 查看引用來源
爬完文....都唔知係邊度?
哩面新開post資訊較少,介紹你爬返炳文兄果個post。果個3000個回覆一定搵到答案

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

你騎劫原post有乜居心,剩講九龍城收了多少廣告費
師兄你冷靜啲,樓主喺post 1都係積極參與嘅。
我都睇佢同炳文兄等等師兄嘅資訊搵地方泰按,不如你又講嚟分亨下啦,咁咪大家開心囉,係咪?

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!
無錯無錯,無論咩國佳麗無頂帽真係搏唔過

引用:
原帖由 布吉小王子 於 2019-8-10 02:10 PM 發表 查看引用來源
啱啱去完太西,按90分鐘,技師3x左右中等身材,換上紙褲後開始正按,5分鐘左右已被技師脱了推油,再按約10分鐘左右,技師覺得不太夠力,揾多一個雙飛按,原技師幫我按手,我也順手按佢大小腿,約20分鐘後,幫手技師岀去了,原技師就係咁錫我全身,之前摸JJ,後來直接環吹😝,忍唔住反手為攻,帶上雨衣上馬,完事後再幫我全身按到夠鐘,放低500走人😁 ...
師兄講嘅太西係咪唔係我哋講果間?我哋講果間要4手都唔多夠位喎

前往最後回覆