上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
120  411.9k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-12 01:44 PM 發表 查看引用來源
今天連掃兩場:9西150及長梯
前者: 除了睇場外,其他jc一般。
後者:按我的最舒服是按面和頭,有spa手法,其他部位也勤力,我沒接受她的特別要請,200不用找。 ...
師兄,目測有無其他技C 掂呀?

引用:
原帖由 atc-12 於 2019-8-12 07:21 AM 發表 查看引用來源
有冇師兄試過長樓梯Cool牙條女?
係咪廿幾歲,瘦底果個?

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-13 12:19 AM 發表 查看引用來源

臨走見兩位JC 較後生, 20+,
揾人去試吓先。
直覺喱期好人應該唔會得閒周圍去,可能可以玩得放D。

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-13 10:16 PM 發表 查看引用來源
一次好簡潔咁講最近既五次....土瓜灣兩間...6台有廣告..正骨....完,難貴2F..大肥開門,問佢可唔可以揀第二個,好似唔知比左D咩反應我,之後沖完涼返黎都係佢:')...唔係我杯茶,係咁幫我自動起機...仲問點解唔硬..我心諗妳都唔係我杯茶點硬呀...之後硬用意志力出左...好似係一鐘加埋TIPS...400落樓...之後今日九記二連擊..先太西再長梯...太西又係撞著矮肥...按左90分 ...
師兄有可能喱排運氣唔好,又有可能要求太高,不過唔緊要,隔最多一個月後又一番新景像,此乃泰按的好處。

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-8-13 12:19 AM 發表 查看引用來源

臨走見兩位JC 較後生, 20+,
完全明白師兄嘅感受。
今日去咗長樓梯,地面多咗無雷公咁大個招牌,睇黎越黎越要等位。
上到去有兩個疑似有胡蘇嘅涙毛,我留意咗佢地好耐,心諗係咪真係女黎𠺢?又真係女人聲,又其實如果係人妖反而一定會剃乾淨。
我最後揾咗瘦底果個後生女,力水真係差D。

引用:
原帖由 mousechan 於 2019-8-14 08:39 AM 發表 查看引用來源

咁除左力水差d。其他有冇咩評價
總括黎講,除咗唔係太老之外,様唔太得(雖然未算醜),按又唔太好,暫時可以唔洗去住,直至另行通知。

引用:
原帖由 lee12344321 於 2019-8-14 11:25 AM 發表 查看引用來源
師兄, 太西要不要預約, 早上是否開11:00am?
頭先上去問咗,開早十,收晚十二。
不過喱期太西質素都每況愈下,唯一係後生,様真係差D。
都係果句,大家返屋企等消息。

又另外,肥婆豉油返咗,技C們都收斂咗好多。😞😞

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-14 04:08 PM 發表 查看引用來源

據我所知,舊機埸最少有3間正規泰式跑道,前年經常有超高質數技師,就算中上環貴價場都未必有!今年唔知咩事,香港大部份泰骨場,D老闆都異口同聲話被照騙……中很晒伏,包括長樓梯,而加D手機apps搞到條條女都識照騙! ...
今日我都一心返去快樂兄之前介紹的舊機場果條街,一眼望曬兩位泰嬏嬸,我扮問價錢然後走咗,慳返D錢落樓下食墨丸河。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-25 08:23 PM 發表 查看引用來源

豉油係有料之人,我個腿腰痛佐好耐,舊患!個技師打電話call佢嚟,1到就拉開布廉,2話不說就脚踩腳推,1O分鍾攪掂,邊做邊教個技師,跟手話比我知我D筋有D縮,拉多D筋會好D,果刻成個大夫咁!拜服 ...
聽師兄你地咁講,我又好有興趣試吓喎,睇豉油個樣都似係功夫了得之人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆