上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.4k

引用:
原帖由 uji_lover 於 2020-1-12 15:09 發表 查看引用來源
收埋自己食
係咪?
近排冇勿可提供食用,反而來個正泰都Ok,按得不錯

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-1-15 22:27 發表 查看引用來源
太西樣普通小肥大咪正按,但玩得。
新來的!都知佢玩得又好笑容,名叫XX,吾講得!佢正按Ok,拱橋都出埋,

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-1-28 01:06 發表 查看引用來源

一口氣睇哂師兄咁多個post, 睇嚟太妹好似好正好好玩咁喎, 小弟未玩過太妹想試下,請問可以pm話我知九記咖啡室這個場地址和那個囡囡叫乜名嗎?同埋經常聽你講太西嗰間, 太西係唔係指太子道西? 可以告訴埋嗰個場我知嗎? ...
咖啡室同大西係同1間,上數字台有廣告!

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-1-30 08:29 發表 查看引用來源
沒呀,我都是第一次去搵太按,期待睇你報告
師兄應該試吓咖啡店,搵豉油或看鋪來個正骨,有痛醫痛真係吾錯,不過要忍得痛喎,

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-1-30 08:29 發表 查看引用來源
沒呀,我都是第一次去搵太按,期待睇你報告
師兄應該試吓咖啡店,搵豉油或看鋪來個正骨,有痛醫痛真係吾錯,不過要忍得痛喎,

舊的果班返曬泰國,豉油集團來D新女,略為大件都幾好力水。      獅店亦有2件新來,幾乎吾知要戴口罩,其中1個,樣子甜美,身裁就5呎,有胸,粗腰,呢個時勢張就張就!

比多樣嘢!冇閃燈招牌,A3紙去

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-8 20:36 發表 查看引用來源
但吾比摸,只齋按,絕對正確選擇!
呢排去佐邊度蒲?留港燒肺😑

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-9 22:24 發表 查看引用來源
新年之後,只有初四去過一次做GYM, 除左返工放工, 其余時間都係屋企!
最近深記多左三四檔年輕太骨啵, 有無試下?
揾日去試下,九記去到有D悶

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-3-14 15:55 發表 查看引用來源
重金屬 現在有制服? 野野都倒奶咁 ....不過仲係長褲
而且全部都後生 瘦身

按就普通 接近查油
雖然光豬 但又完全冇問增值
同感,好似燒豬抹油!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆