上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.3k

引用:
原帖由 27126425 於 2019-11-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

旺角藍田我上星期去過,幫我推個個係長頭髮,奇怪一問,哩間興係房推油開曬燈推架?同埋推到一半,聽到隔離房有快速既推油聲,搞到我扯扯地,最後係正骨 ...
叫個技師關細D燈咪得囉!

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-11-24 09:07 PM 發表 查看引用來源
話說有日
去灣仔 皇后道
撞上一間泰按

上到去  見到條泰泰啱feel
就佢啦
唔記得點講價
最後$500落樓
我知係貴左
但個日好想出 算啦
按到咁上下
互動一番 佢又奶我Lin
到我出真功夫
攪到佢慶合合
由本來講明唔解甲 變自動解
對波泰泰來講唔錯 幾好揸手
泰泰通常平 一係假奶
佢算唔錯
揸下揸下 又要我奶佢Lin ...
泰泰一般都比較咸濕, 覺得香港男人無咁姐手姐腳!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-11-26 10:29 AM 發表 查看引用來源
話說早排社會氣氛影響,無乜心情泰按。
尋日當係慶祝選舉順利完成,上咗C兄推介的 旺角籃田。
中午上到去有個高瘦長髮的開門,樣都幾好,着熱褲,廿六歲。
按得十分深入進取,坐上我背大比貼實我pat pat。知道佢唔使太多熱身,我就反而訓低 enjoy 吓。
轉身時佢問我洗唔洗HJ,我話 no need ,然後尋上去咀佢,只係小許反抗,一論攻勢之後打算光佢豬,點知佢原來 M到,只可以除上身。
...
我都成兩個月無按過泰骨!

引用:
原帖由 leungdwk 於 2019-11-27 07:56 AM 發表 查看引用來源
波鞋街太西分店位置,可否提供多啲hint
謝謝
C兄,呢間唔太西分店!

引用:
原帖由 iam46709394 於 2019-11-27 09:55 AM 發表 查看引用來源
尋晚同上星期去左灣仔旅遊店樓上,褲都換左長左好多,手法都正宗左好多,如想咸加趣呢期可以skip
專業正宗泰式按摩!

引用:
原帖由 leungdwk 於 2019-11-27 12:56 PM 發表 查看引用來源

太西分店都在九记區?
太西其實係剩男分店!

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-11-30 01:30 PM 發表 查看引用來源
有無Ching知道好專業轉彎隔離1樓果間是什麼料子?有無鹹點食?
一早試左,包膠係推油1,零鹹唔洗試!

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-12-11 01:15 發表 查看引用來源
出到去有條女真心靚 + 高挑,不過經驗所得,喱D女好多時都係 一係獅子開大口,一係喱樣唔得果樣唔制,求其 Hea 按幾下就問你要不要 HJ.......... 反正有興趣挑戰嘅 C兄不防一試。 ...
好耐無按過太骨,揾日上去挑佢機!

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-12-16 15:33 發表 查看引用來源
今日上左去太西
第一次去,尾房,地方細到連技師企側邊位都企唔到
技師係22歲啲泰妹,短褲仔,樣子幾好,可惜按落無力,推油一般
Part 2時,除bar, 一望原來係假波,失望,最後五舊落樓
泰按玩過幾次都係一般,反而去尖咀spa偶爾會遇到d ...
C兄你指既太西五舊落樓?係指推油定太按,90分鐘定60分鐘呢?
太西無兩Part加埋五舊落樓呢條數,會唔會特別醒你?
或者你果間係指太西子妺場?

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-12-17 10:27 發表 查看引用來源
可以既就企硬200啦,大家要有d定力,除非真係正到不得了,否則200
C兄,你同我都知60分鐘唔係收200,佢果間唔係太西啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆