正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
17  412.3k

[quote]原帖由 9個原始的核心 於 2020-6-25 20:22 發表 查看引用來源
長樓梯呢排真係垃圾,上兩星期去話要加三魚P2,食撚懞左,我拒絕左竟然叫我以後唔好再黎,冇下次 [/quote
自挖墳墓, 市面重有其他選擇!

引用:
原帖由 BMX4 於 2020-9-13 23:29 發表 查看引用來源
各位C兄,其實九記黎黎去去都係果三幾間,反正果個技C生面口,應該都係part time,下次去又唔同左人。
其實佢個樣唔得架,所以我起初無諗住搞佢的,只不過佢主動搞我先,我都只係出於自衛環激,不過真係估唔到佢噴水啫😂 ...
佢應該餓咗好耐

引用:
原帖由 BMX4 於 2021-3-11 23:35 發表 查看引用來源
証實主部正骨水,有唔少街坊幫襯,有男有女。
最搞笑按按吓聽到豉油大大聲喺電話同客講:「無呀,喱度無得出火呀,喱度正經嫁......係呀,出火去第二間啦」

當中第一間係大肥太嬸,唯有專心比佢按。

第二間比咗個四十幾的,唔肥,始 ...
已經好耐無去太骨,今天在綠水街,求其試一間,開門見C傅約40不肥,廣東話好正,心無集念,一心按一 part正骨, C傅一入嚟就撕到條底差不等於一條裙,我話腳累力,佢就用多時些間按腳,位準,有力,開頭点到即止,跟住再按入D,由腳踭向上推全個 pat pat 好正,決定加鐘,轉身後先做一些泰式拉大比筋,無乜避忌同小兄弟打招呼,推油時也很深入,見到小兄弟好奇時又塞番佢入去,享受了兩 part 45度骨. 如果您想要 Part 2, 呢間未必有,但想享受真泰式加45度可以一試。

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2021-4-17 00:14 發表 查看引用來源
師兄可吾可以比D提示下呀?有D興趣喎
後面好似見到保X道街市,我唔熟嗰區,第一次行。

引用:
原帖由 mousechan 於 2021-4-17 22:22 發表 查看引用來源

估到邊條街,但之前既提示係附近搵到兩暑,但有冇多點提示再估下係邊間,例如附近仲見到咩?
其實我唔熟嗰區,第一次去,附近有間翠河,泰按隔离係間 Spa.

引用:
原帖由 普通人6682 於 2021-4-17 20:10 發表 查看引用來源
綠水街唔明,師兄太約價錢?
兩Part $350

引用:
原帖由 aeonho 於 2021-5-28 15:44 發表 查看引用來源

請問綠水街泰按,有無涼沖?
另外有無獨立房間?
謝謝。
打布兼無觸立房,公海厕所。

引用:
原帖由 斷空食客 於 2021-6-1 11:57 發表 查看引用來源

呢款啱我。個名畀多少少提示。可以嗎
我按嗰檔係翠X對面。

前往最後回覆