上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.4k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-3-14 23:55 發表 查看引用來源
我估計是囡囡害羞,不敢開口,或是等你有進一步,她也不太抗拒。
去得多泰泰,發覺女女開門果下,有笑容對住你,有機會會放D,辨大事果幾個都係咁, 去多2-3次就欲拒迎環攪掂!我鍾意慢火煎魚😁

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-14 22:34 發表 查看引用來源
燒豬抹油呢句好頂癮!
剛試快樂兄指路深記泰泰,可以1試!泰南人任算後生,按就應該上過速成班,要求吾好咁高,增值價合理,1個鈡200+大事300,睇廣告話法,附近幾間應該同1個老細

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-15 12:44 發表 查看引用來源
有得辨大事,小朋友即刻企起身變大人!
原本諗住吹,吹吹下加雨衣坐佐上來,女女應該新到,連收鈡$$都要睇價錢牌🤔

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-15 13:03 發表 查看引用來源
吹吹下坐佐上來, 可能會係必經之路!
泰國做開嘅動作掛!🤔

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2020-3-15 23:10 發表 查看引用來源

師兄係去RELAX定ANGEL?
長沙X道!RE

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-3-16 00:34 發表 查看引用來源
Add了 wc, 可看囡囡照片
可否射過嚟睇下?吾記得問睇埸泰妹攞🤣

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-3-17 13:06 發表 查看引用來源
佢都好耐無update wc d相
係用whats射D相

引用:
原帖由 mace 於 2020-3-22 19:58 發表 查看引用來源
你好彩,幾耐無見過後生…不過而家呢班正骨手勢唔錯。
手骨吾錯?我都係去返太西揾axx算把,中泰混合式,包痛🤣🤣

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-3-24 08:57 發表 查看引用來源
Axx玩得放唔放,有無其他較大的增值? 另外,走時有無見到D後生d呢? 唔知典解,通常都係走先見到更好的,。。。好的更係難試到的。
A……增埴1般啦,睇佢放D相,呢排冇好嘢,

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-3-24 14:08 發表 查看引用來源
師兄,而加無得上大陸,泰骨係唔係間間都爆得好緊要?人满之患!
瘟疫流行,少佐生意就真!而家去都掛個空氣淨化機,係床邊先訓落去按

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆