上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
186  412.3k

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-4-4 14:44 發表 查看引用來源
長樓不是即是重金嗎? 你是可指太西?
長樓梯同重金係另1個豉油,吾關太西事,

題外話,我覺得幾好笑,所以係度分享下,橫掂都冇版主管,吾仲意就剷佐佢,剛睇到電視新聞,吾係重点的1則,話說有個地方城市,網上流傳5G基站,可以傳播病毒,竟然有人信,就去燒佐個基站,仲要係2個地區,如來每個人都l樣,面對恐懼都係傻既,如再有人傳去廁所都會中,係咪放火燒廁所消毒或死忍?........再講燒5G基站既地方係先進國家(英國本土),遲D話推油有益身心,延年益壽,百毒不侵,都有人信卦?https://cdn.hk01.com/di/media/images/20200405/323405010899701760.jpeg/U-b6nm23hTeMqkiqtEnUlPzmvCEwZTplMnNfBzJzXwc

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-4-5 14:54 發表 查看引用來源
唔準笑,呢個可能係真!
"推油有益身心,延年益壽,百毒不侵"
改善版,

推油有益身心,延年益壽,冠毒不侵,排隊去推油,泰姐笑淫淫

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2020-4-5 14:54 發表 查看引用來源
唔準笑,呢個可能係真!
"推油有益身心,延年益壽,百毒不侵"
改善版,

推油有益身心,延年益壽,冠毒不侵,排隊去推油,泰姐笑哈哈

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2020-5-2 23:19 發表 查看引用來源
想問下咁多位而家係咪冇乜邊間泰按有開架喇?
做熟客生意,間店清靜佐,冷氣為我開😁

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2020-5-4 22:43 發表 查看引用來源

師兄 係咪九記其中一間?
即係生客冇運行喇
主場,太西,冇頂約,按鈡都吾開,

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2020-5-4 22:43 發表 查看引用來源

師兄 係咪九記其中一間?
即係生客冇運行喇
主場,太西,冇頂約,按鈡都吾開,9號去啦,明正言順

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-5-7 15:19 發表 查看引用來源
太西早個星期上去.要預约.D女話生意超靜.嬲起雙飛.嗰次真係爽飛天.
我都想,不過同xxx太熟,吾想攪飛飛,何况飛飛按緊,個腦既觸覺吾知跟邊隻手感覺好,細佬又得1個,

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-5-7 08:38 發表 查看引用來源
要打電話去,電話號碼確認係熟客,至可入閘.
我用微信的

引用:
原帖由 斷空食客 於 2020-5-7 08:38 發表 查看引用來源
要打電話去,電話號碼確認係熟客,至可入閘.
我用微信的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆