上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
129  412.2k

回覆 696# ben1964n 的帖子

自己可以上16X網揾

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-3-14 21:26 發表 查看引用來源

雖然現在d 係後生 樣幾好 身材亦好
就查油就真係唔多ok

過程中有掂下 袋同棍 但都係輕輕 一下半下

但到按手 又比你隻手放係佢再腿之間 完全冇拎開 按完手都可以繼續放

不過又完全冇問增值 ... 好奇怪 ...
大把C兄中意玩呢類正按, 到位不越位, 留返D精同力返屋企至出!
小咸多多趣!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-14 21:21 發表 查看引用來源
同感,好似燒豬抹油!
燒豬抹油呢句好頂癮!

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2020-3-14 23:55 發表 查看引用來源
我估計是囡囡害羞,不敢開口,或是等你有進一步,她也不太抗拒。
有道李, 此終係正太場, 有冇傾斜45度, 要睇個人祭遇!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-15 08:36 發表 查看引用來源
去得多泰泰,發覺女女開門果下,有笑容對住你,有機會會放D,辨大事果幾個都係咁, 去多2-3次就欲拒迎環攪掂!我鍾意慢火煎魚😁
慢火煎魚=太式薰魚

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-15 12:40 發表 查看引用來源
剛試快樂兄指路深記泰泰,可以1試!泰南人任算後生,按就應該上過速成班,要求吾好咁高,增值價合理,1個鈡200+大事300,睇廣告話法,附近幾間應該同1個老細 ...
有得辨大事,小朋友即刻企起身變大人!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2020-3-15 12:48 發表 查看引用來源
原本諗住吹,吹吹下加雨衣坐佐上來,女女應該新到,連收鈡$$都要睇價錢牌🤔
吹吹下坐佐上來, 可能會係必經之路!

回覆 728# lwan3388 的帖子

師兄,而加無得上大陸,泰骨係唔係間間都爆得好緊要?人满之患!

剛上壹陸壹見到以下情况

長樓梯已改了名叫NAXX THAI MASSAGE
重金屬已改了名叫JEXXY THAI MASSAGE
唔通轉左老細? 定係加左股東改新名?

疫情影響好大下, 新聞話骨場跌左9成生意, 加上香港已唔比外國人入境, 泰國又全面實施消禁, 都唔知幾時先有新技C到, 係咁既情况下, 短期內完全睇唔到會有改善!
我估鼓頭婆應該已頂手, 由本地泰媽接手。

回覆 736# 江蛟 的帖子

要正實太子女仲係唔係度, 真係要過晒疫情先再講!
隨時要署假後!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆