[原創作品] [文迪作品] 酒店高層淫事

收藏  |  訂閱
15  183.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-15 12:14 AM 發表 查看引用來源
呀姍笑住搖一搖頭就話 : 「唔嘞, 我都夠鐘要走架嘞, 係呢 Raymond 哥, 我想問, 如果酒店請咗我之後, 我以後係唔係會再有機會可以服待你架?」

我唔吓個咀, 唉, 我都好很想呀, 不過其實我只係嚟呢度扮高層做嘢, 而且我仲打算今晚就要走添架, 我有啲無奈咁同呀姍講 : 「無嘞, 我今晚就會番去香港架嘞, 而且我睇以後我哋都無咩機會可以再見倒面添架。」

呀姍聽倒之後正一面 ...
又一個炮友, 正!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-16 12:31 AM 發表 查看引用來源
我見倒 Sally 正咩都無著趴響張床度同我講 : 「Raymond, 過嚟快啲同我做啦。」 我見佢已擘開對腳嚟向住我, 跟住我就挺住條硬鳩擠到佢身下, 然後我再朝住中路一鳩就插住入去。

唔…唔…呵…呵…啊…啊…., Sally 副 body 就真係正到痺呀, 好窄呀, 好舒服呀……..

我繼續扯哂旗咁諗到入哂神, 但 Sally 就係咁嗌住我, 「喂, Raymond…, Hel ...
又好睇又有劇情, 洋蔥頭梗係吾少得, 快d再更新!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-19 12:25 AM 發表 查看引用來源
落到 Lobby 柜檯之處, 一個黑衫經理正哄埋雄哥身邊度講 : 「呀黃而家發哂癲咁搵緊果個香港仔, 不過公司已經叫酒店報咗公安, 一陣就會有人嚟拉呀黃佢哋班人架嘞, 但條靚仔應該都仲有手尾跟, 因為保安部仲係呀黃啲人, 而呀黃就講明係要買起呢條香港仔嘅。」

雄哥望住四周再同個經理講 : 「睇定啲先, 香港公司果便已經叫咗我哋啲人下晝會接管保安部, 頭先我見過篤灰條女講哂件事出嚟, 其實條 ...
好有故事性, 就快結局, 應該仲有幾劑砌, 多谢文迪兄!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-20 12:10 AM 發表 查看引用來源
我比番個下台階佢講 : 「係呢, 咁呢頭附近係唔係有啲夜市可以行架。」

食完飯之後, 跟住我哋就一齊行出酒店外四圍咁逛, 今晚月色好明亮, 而小燕響下晝又好似刻意打扮過後先至嚟, 講真, 其實小燕唔算係十分之靚, 但呢一刻響佢內分泌失調緊嘅時候, 都總算係有一種獨特嘅美態氣質散發住出嚟。

我講笑咁同佢講 : 「喂, 仲記唔記得第一晚, 我同妳響街度比人跟蹤果陣, 跟住我哋咪扮哂嘢咁 ...
始終都要開OT, thx文迪兄!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-21 04:43 PM 發表 查看引用來源
行去準備離開嘅時候, 見遠處露天之處就係酒店泳池嘅所在, 係喎, 嚟咗呢度幾日咁耐, 都未曾出過泳池果度行吓, 橫掂又唔係趕時間, 咁不如就出去坐陣食番口煙先至走咯。

出到泳池之處, 我見個泳池總算叫做幾大同幾靚, 點咗支煙坐低咗之後, 跟住我再抬頭望住酒店啲排窗, 諗番起呢幾日嚟, 我響啲窗入便留低咗數段難忘嘅回憶, 玲玲、 Anna、 小燕、 呀姍同埋…..Sally。

而響呢啲回 ...
多謝文迪哥, 呢篇文超正超正超超正, 期待下輯新作!!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-10-17 12:38 AM 發表 查看引用來源
已經同玲玲做咗好耐, 而佢亦已一早過咗高潮之地, 我開始責落玲玲身上, 正加快速度作緊最後嘅衝刺, 一吓突然嘅衝動爆發, 濃精就如萬馬千鈞咁盡灑響玲玲嘅體內深處。

夜已深, 同玲玲一齊沖洗過後, 跟住我地就雙雙赤裸相擁住響床上瞓覺。

第二日早上, 我隔住條硬柱嚟望住窗外嘅陽光, 懷中攬住我嘅玲玲依然好似仍在熟睡住之中, 但見細佬一早起身就已經朝氣勃勃嘅狀態, 睇嚟佢好似話係想同人再 ...
文迪哥短短嘅玲玲篇文筆暢順, 節奏明快, 期待你再出新文!!

前往最後回覆