[原創作品] [文迪作品] 酒店高層淫事

收藏  |  訂閱
7  183.4k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-2 02:28 AM 發表 查看引用來源
黃生嗌住個女仔 : 「秀媚唔好做嘢住, 妳過嚟一陣先。」

個女仔聽倒黃生嗌佢, 跟住佢就企番起身向住我哋行埋嚟, 黃生又再互相介紹咗我哋認識之後, 跟住佢就再同我講….

「Raymond 哥, 秀媚係負責管房嘅一切大小事務, 而佢每日都要逐間房去 check 吓啲執房有無甩漏到嘅, 你都知啦, 小處都可以睇到一間酒店嘅管理完唔完善, 所以秀媚對房間嘅清潔要求係會好高架。」

...
正呀!支持!

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-3 01:57 AM 發表 查看引用來源

多謝 Gordan 哥
文迪哥,我係睇你d文大架,叫我「Gordan哥」擔當吾起,哈

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-5 12:05 AM 發表 查看引用來源
下章開始, 咸 part 將會一浪接一浪, 除咗褲嘅請繼續 keep 住, 未除嘅就請準備除定褲
請問今晚個飛機餐頭盤係咩呢?哈

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-13 12:08 AM 發表 查看引用來源
眾人已經同緊隔離條女正有講有笑飲住酒, 而坐響我隔離條女, 亦正溫柔地咁撓住我隻手臂嚟話 : 「係呢先生, 做咩你咁靜嘅? 我叫做呀芷, 唔知先生你又點稱呼咁呢?」

我望吓身邊呢個靚女, 跟住我就同佢講 : 「叫我 Raymond 得嘞, 係呢, 妳哋幾個一齊係識架?」 呀芷搖住頭咁話 : 「唔識架, 不過我哋都係上嚟睇吓呢度會唔會請我哋做嘢之嗎。」 我再問住呀芷 : 「咁妳知唔知呢份工係 ...
呢種情景好似曾相識,好似平行時空嘅我經歷過,哈。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-14 12:51 AM 發表 查看引用來源

有啲咁嘅樹? 難道你經歷過東莞最繁盛嘅年代?
花街600囡囡花多眼亂嘅情景,應該好難再見

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-15 12:12 AM 發表 查看引用來源

時不予我, 此情只能成追憶
你嘅情節當年係東方魅力嘅遊戲叫洗衣機!哈哈,但果次係15男30女嘅 party room.。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-16 12:26 AM 發表 查看引用來源

15 加 30 等如 45, 張梳化坐唔坐倒 44 人呀?
一張 sofa坐6個人,好多張 sofa架。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-8-17 01:24 AM 發表 查看引用來源

前港交所上市編號 0198, 你又入咗幾多手呀?
一定係入2手,揸2球

前往最後回覆