[原創作品] 女警與小混混的擂台格鬥

收藏  |  訂閱
19  8.0k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-16 09:37 PM 發表 查看引用來源
肥妹仔其實我都有諗過寫,『米仔』中有一角,小芒果個 friend ,勁 like 米仔嘅,有諗過寫佢
" 果邊 " 你就威啦,「十大哥」,哈哈哈哈,由此可見 「sex sell 」,大眾追嘅係乜:smile_30::smile_30:
我唔 like 《女上司係隻鯉魚精》(太妖魔鬼怪 feel ,除時可以諗錯係鬼故)。。畀我會用《女 ...
1,
邊係呢 , 我都係靠 "薄利多銷" 姐 , 平均一篇連1萬都無 , 勉勉強強咁拉 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
惹 ... 人地明明想整 D懸念出黎架麻 , 你一野就篤爆人 ...

<肥妹仔>我係會寫宅女 , 男主作為佢既鄰居 , 本來只係想佢幫下手做少少野 ,
但發現佢怕怕醜醜  唔曉SAY-NO , 就慢慢打蛇隨棍上 ... ^.^
其實扑野果 D基本搞掂 , 但前面唸住慢慢寫 ;

<鯉魚精>我今個星期可以埋到尾 , 不過要再補少少背景 , 應該9月1日就係出佢
(如果唔係我就會出一篇叫<拖鞋王的一天>既爛尾文 ... )

3,
最後 ... 既然本文主題係女警 , 又點少得近期都 HOT 既呢位 MADAM 呢 !!!
點呀 , 篇文會唔會好J 左???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-20 10:44 AM 發表 查看引用來源

1,
邊係呢 , 我都係靠 "薄利多銷" 姐 , 平均一篇連1萬都無 , 勉勉強強咁拉 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

2,
惹 ... 人地明明想整 D懸念出黎架麻 , 你一野就篤爆人 ...

<肥妹仔>我係會寫宅女 , 男主作為佢既鄰居 , 本來只係想佢幫下手做少少野 ,
但發現佢怕 ...
嘩,我冇留意到大波女警,多得師兄指路,驚喜咗,已經開咗 folder 畀佢,等儲夠料就會捐啲畀佢 :smile_47::smile_47:
不過如果師兄寫女警要小心,從前女警係好好 FF 題材,尤其你啲鍾意玩「女强勢概念」嘅,但今時今日,小心會被政治敏感化,而被人誤判玩針對喎

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-21 06:45 PM 發表 查看引用來源
嘩,我冇留意到大波女警,多得師兄指路,驚喜咗,已經開咗 folder 畀佢,等儲夠料就會捐啲畀佢 :smile_47::smile_47:
不過如果師兄寫女警要小心,從前女警係好好 FF 題材,尤其你啲鍾意玩「女强勢概念」嘅,但今時今日,小心會被政治敏感化,而被人誤判玩針對喎 ...
明白既

係呢 , 如果我將 "雞巴" 改成 "腸具" , 米兄會唔會接受 D???
因為 <女上司係隻鯉魚精> 我己經寫完架勒 , E+心思思唸緊 ...
好無將篇文改返做書面語???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-25 09:58 AM 發表 查看引用來源

明白既

係呢 , 如果我將 "雞巴" 改成 "腸具" , 米兄會唔會接受 D???
因為 <女上司係隻鯉魚精> 我己經寫完架勒 , E+心思思唸緊 ...
好無將篇文改返做書面語???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: ...
「陽具」當然好好多,如果可以,最好走埋啲「小穴」,用「陰道」或「陰部」較吸引同容易意境:smile_o11:

好簡易,若果兩條女,同樣靚度,同樣身材,你會屌陀地定北妹先?

現實中人屌北妹,只因貨靚價平,但若果同貨同價,就梗係要陀地有親切感啦:smile_o06:

唔差在今次講明,我對事不對人,—見「雞巴」或「簡体字」嘅文,我都會避開,實在意境投入唔到 :smile_42::smile_42:

我覺得用「小穴」,好過用「陰道」或「陰部」喎

就好似我篇文,最近用咗呢句:「阿楓條J插入阿穎的小穴

如果改做:「阿楓條J插入阿穎的陰道/陰部

似乎仲唔順口喎

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-25 10:16 PM 發表 查看引用來源
我覺得用「小穴」,好過用「陰道」或「陰部」喎

就好似我篇文,最近用咗呢句:「阿楓條J插入阿穎的小穴」

如果改做:「阿楓條J插入阿穎的陰道/陰部」

似乎仲唔順口喎 ...
哦,咁當然除咗「小穴」之外,可以仲有好多配搭嘅,「陰道」同「陰部」係配夾番「陽具」,就好似「撚」配㚒番「閪」咁

「阿楓的陽具,插進阿穎的陰道」
「阿楓的陽具,壓在阿穎陰部上」

因為你嗰句用咗「條J」,所以唔多順口囉,要睇埋上文下理,如果咁,會唔會順口啲?

「阿楓條J,插入阿㯋個 pat pat 」

嘻,同類字種配番同類字,意境就流暢少 conflict 番。。(「小穴」配嘅係「鷄把」,所以我見到「小穴」,就會自動「鷄把化」篇文㗎喇 )

引用:
原帖由 米高達 於 2019-8-26 06:50 PM 發表 查看引用來源

哦,咁當然除咗「小穴」之外,可以仲有好多配搭嘅,「陰道」同「陰部」係配夾番「陽具」,就好似「撚」配㚒番「閪」咁

「阿楓的陽具,插進阿穎的陰道」
「阿楓的陽具,壓在阿穎陰部上」

因為你嗰句用咗「條J」,所以唔多順口囉,要睇埋上文下理,如果咁,會唔會順口啲?

「阿楓條J,插入阿㯋個 pat pat 」

嘻,同類字種配番同類字,意境就流暢少 conflict ...
因為最近自務有 D忙 , 所以 <女上司係隻鯉魚精> 會廣東話原文上市 ,

不過比你講講下 , 我又有少少驚 ... 記得黃霑同盧海鵬都講過 ,
鳩  撚  柒係唔同意思 , 係指唔同狀態下既性器官 , 但細節我又唔記得
我怕 ... 我篇文寫得唔係咁準確

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-30 10:22 AM 發表 查看引用來源

因為最近自務有 D忙 , 所以 <女上司係隻鯉魚精> 會廣東話原文上市 ,

不過比你講講下 , 我又有少少驚 ... 記得黃霑同盧海鵬都講過 ,
鳩  撚  柒係唔同意思 , 係指唔同狀態下既性器官 , 但細節我又唔記得
我怕 ... 我篇文寫得唔係咁準確
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: ...
哦,咁又唔使驚,少啲人睇啫,無人會屌柒你嘅

撚、柒、鳩當然各自有適當時候用啦,例如屌人係『柒頭皮』咁,個『柒』字嘅意思, 就完全出曬嚟,「撚頭皮」同「鳩頭皮」係唔 work 嘅,無嗰股『柒』意嘅,係咪?:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由bigmouthlady于2019-8-20 10:44 AM发表1,边系呢,我都系靠"薄利多销"姐,平均一篇连1万都无,勉勉强强咁拉. .. 2,惹...人地明明想整D悬念出黎架麻,你一野就笃爆人... <肥妹仔>我系会写宅女,男主作为渠既邻居,本来只系想渠帮下手做少少野,但发现渠怕...
近期都HOT既呢位MADAM,期待喷射作品:smile_35:

NICE  !

前往最後回覆