上一頁下一頁
發新話題

執女同事對絲襪打飛機..

收藏  |  訂閱
97  19.8k

引用:
原帖由 solomonking 於 2019-8-5 04:29 PM 發表 查看引用來源

若然襪主有香港腳,你唔怕生香港賓周嗎?
咁條JJ會甩皮生水泡和痕癢:lDD_010:

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-8-4 05:44 PM 發表 查看引用來源

佢掉去女toilet,我通常扮OT最遲走, 入去執.
你咁變態..有無執埋姨媽巾返去奶??

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-8-4 12:07 PM 發表 查看引用來源
有無人試過?
我最想用保險或地產sales黑絲襪打j, 唔明點解。聽講只要有單開,sales 乜都肯就個客。

引用:
原帖由 核心濃濃的高潮 於 2019-8-6 11:07 AM 發表 查看引用來源

你咁變態..有無執埋姨媽巾返去奶??
我試過執印印條姨媽巾入房聞 之後打飛機直射d精落去姨媽血上面:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-8-5 05:13 PM 發表 查看引用來源

樣一般, 應該係30頭, 對腳都幾靚..
佢對波大吾大?屎忽窿粉紅色嗎?:smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-8 05:53 PM 發表 查看引用來源

我試過執印印條姨媽巾入房聞 之後打飛機直射d精落去姨媽血上面:smile_47::smile_47:
係咪用條血巾比住賓周打到射精?佢靚唔靚?

肯定好有味道的把!我也想試試

甘重口味

引用:
原帖由 sauniere 於 2019-8-8 06:58 PM 發表 查看引用來源

係咪用條血巾比住賓周打到射精?佢靚唔靚?
印印邊有靚架:smile_27:不過為咗方便無辦法啦!!!
當然係聞完之後包住條硬晒嘅賓周chok.....直至chok到射精為止:smile_47:
射完精成條賓周都係印印血:smile_47:仲以為自己條賓周損咗:smile_35:

引用:
原帖由 solomonking 於 2019-8-8 01:55 PM 發表 查看引用來源

我最想用保險或地產sales黑絲襪打j, 唔明點解。聽講只要有單開,sales 乜都肯就個客。
大6女sales手段好狠. 廿零碎女, 為了搶單, 粒聲吾出走黎我酒店房, 話比個好offer我. 表現同做G差不多, 意想不到.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆