上一頁下一頁
發新話題

執女同事對絲襪打飛機..

收藏  |  訂閱
97  19.8k

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-9 11:14 AM 發表 查看引用來源

印印邊有靚架:smile_27:不過為咗方便無辦法啦!!!
當然係聞完之後包住條硬晒嘅賓周chok.....直至chok到射精為止:smile_47:
射完精成條賓周都係印印血:smile_47:仲以為自己條賓周損咗:smile_35: ...
我都執過一條靚太用過的血林林巾,我見一些粒粒狀的particles 物體,系咩泥架?

引用:
原帖由 sauniere 於 2019-8-9 02:27 PM 發表 查看引用來源

我都執過一條靚太用過的血林林巾,我見一些粒粒狀的particles 物體,系咩泥架?
應該係染了血的豆腐渣:smile_47:我好耐之前都有食過女朋友d白色豆腐渣:smile_47:聞有尿味噏味 但食落又無乜味:smile_47:
可以放心食用:smile_o12:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

應該係染了血的豆腐渣:smile_47:我好耐之前都有食過女朋友d白色豆腐渣:smile_47:聞有尿味噏味 但食落又無乜味:smile_47:
有豆腐渣係味多數臭西?

响到揾小妹兄啦,相信佢樂意送幾對黑絲比你!:fst_002::smile_30:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

如果賓周,由其龜頭沾到豆腐渣,會唔會感染架?

引用:
原帖由 peterboy 於 2019-8-11 03:49 PM 發表 查看引用來源

如果賓周,由其龜頭沾到豆腐渣,會唔會感染架?
點解會感染??
我都叫你囡囡的豆腐渣係可以安心食用:smile_47:

引用:
原帖由 peterboy 於 2019-8-10 04:51 AM 發表 查看引用來源

有豆腐渣係味多數臭西?
吾一定,大部分嘅閪都吾臭:smile_47:
只有一少撮極少閪有少少異味,但對乃閪不會有影響:smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-13 12:37 PM 發表 查看引用來源

吾一定,大部分嘅閪都吾臭:smile_47:
只有一少撮極少閪有少少異味,但對乃閪不會有影響:smile_47:
師兄中唔中意乃同聞女士腳板底呢?

引用:
原帖由 peterboy 於 2019-8-13 04:12 PM 發表 查看引用來源

師兄中唔中意乃同聞女士腳板底呢?
要睇下佢d腳指靚吾靚先:smile_47:
如果靚的話可能會用條硬晒嘅賓周插下佢:smile_47:

...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆