馬交的Story-3 up# 11

收藏  |  訂閱
11  11.2k

馬交的Story-3 up# 11

話說對上一次同呀be都兩個月前,大家都難就時間,好耐冇大戰,咁岩前幾日颱風,八號波大家唔洗返工,於是我就book左間房,間房有個落地大玻璃窗,可以望到海邊,心諗未試過拉開窗簾望住海啪啪啪,一路推住呀be個性感大屁股,應該好爽好壯觀,事前就問呀be有冇新戰衣,呀be話近排買左件,去到我就知,我就好開心又期待待,於是我渣車車呀be,冇見兩個月,好似baby face左,心諗個波應該有大左半cup,呀be突然間就話"喂,望夠未呀,我著左衫都望甘耐,一陣冇著衫,你咪獸性大發-",我聽到呢句就直接渣車飛去酒店。我同呀be都吾係D性急ge人,於是到左酒店就一齊去沖個涼先,我就影左張呀be大特寫
https://ibb.co/476PLsV
甘沖完涼之後,我就期待呀be新戰衣,呀be拿出一件黑色性感衣服出來,我覺得都幾性感,係呀be同意下我就影左幾張紀念下
https://ibb.co/WHFXbHC
https://ibb.co/0fngmRN
呀be換上之後,我就即刻訓底
呀be:你想點呀,甘快訓低做咩
我:今日我想妳服侍我,過來溫柔D吻我全身
呀be:(微笑)好呀,見妳平時甘乖
我:快D吹爆我,BJ啦

呀be慢慢係床邊爬上來,然後爬到我上邊,慢慢甘用舌頭奶我耳邊,又奶我頸邊,我感覺到呀be呼吸聲同舌尖,成身好麻ge感覺好舒服好正,然後我地濕吻,舌頭互相交流,跟著呀be錫我lin,然後輕輕咬左一下,我呻吟左一聲,之後呀be繼續錫我腰部同肚皮位,又奶下我腳大肶,我合埋眼慢慢享受,之後我feel到呀be開始捉住我小弟弟,用舌頭慢慢甘奶我個龜頭位置,係甘打轉,呀be BJ技術真係99.9分,之後佢一下含到底,我按住佢個頭,吾比佢郁,feel到我頂到佢個口好入到頂位置,好暖好滿足,之後呀be打左我一下示意我放手,之後呀be繼續慢慢甘奶我蛋蛋,同屎眼之間ge中間敏感地帶,呀be一路BJ一不時用淫ge眼神望著我,好有挑逗感覺,含左一陣我叫呀be訓底,我就跨過佢身上,將小弟弟放係佢嘴邊,我就高居臨下望住佢,然後放小弟弟入佢口入邊,我前後前後慢慢甘郁,好舒服,吹左一陣我就拉呀be去窗邊,拉開窗簾,一路比呀be吹一路望住海邊,最後就射了。
BJ完左之後,呀be就拿個玩具出來自己玩,玩到佢自己呻吟又震曬甘,然後就叫我過去,快D救佢,但由於岩岩先射完,我小弟弟冇咁快回到氣,比呀be手口並用都硬吾到,我就話佢甘屎ge,妳都整吾醒佢,我搵下我電話入邊D視頻AV幫下手,呀be就話"快D,快D硬返過來交功課呀",但最後我都冇乜feel,就話算了,最後我地出去食野之後返去一齊攬住訓覺⋯⋯end

好好身材

正啊, ching :smile_40:

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-8-4 06:22 PM 發表 查看引用來源
話說對上一次同呀be都兩個月前,大家都難就時間,好耐冇大戰,咁岩前幾日颱風,八號波大家唔洗返工,於是我就book左間房,間房有個落地大玻璃窗,可以望到海邊,心諗未試過拉開窗簾望住海啪啪啪,一路推住呀be個性感大屁股,應該好爽好壯觀,事前就問呀be有冇新戰衣,呀be話近排買左件,去到我就知,我就好開心又期待待,於是我渣車車呀be,冇見兩個月,好似baby face左,心諗個波應該有大左半cup,呀b ...

FlT爆身材👍

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-8-4 06:22 PM 發表 查看引用來源
話說對上一次同呀be都兩個月前,大家都難就時間,好耐冇大戰,咁岩前幾日颱風,八號波大家唔洗返工,於是我就book左間房,間房有個落地大玻璃窗,可以望到海邊,心諗未試過拉開窗簾望住海啪啪啪,一路推住呀be個性感大屁股,應該好爽好壯觀,事前就問呀be有冇新戰衣,呀be話近排買左件,去到我就知,我就好開心又期待待,於是我渣車車呀be,冇見兩個月,好似baby face左,心諗個波應該有大左半cup,呀b ...
身材好正
食完野再返去搞過?

謝謝分享

很好很好很好的身段

若只是口爆一次, 就不夠盡慶了:smile_24:

女神係點識?

引用:
原帖由 nicotine23 於 2019-8-9 08:38 AM 發表 查看引用來源
謝謝分享

很好很好很好的身段

若只是口爆一次, 就不夠盡慶了:smile_24:
當然吾係啦,仲有個morning 早餐,得閒再update

引用:
原帖由 hachiu 於 2019-8-9 03:43 PM 發表 查看引用來源
女神係點識?
朋友個朋友,識兩年差不多

前往最後回覆