上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
73  18.6k

樓主,今日有冇係街插妹妹

樓主太忙唔得閒回

過來叔叔檢查一下

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 13/8/2019 08:08 PM 發表 查看引用來源
自從上一個post之後大家反應熱烈,其實我只係想分享自己點插西西經驗,今次同大家講下我點樣出街都插着嘅另一個方法,我有一條廿幾cm好粗好長嘅假狗,完全插入西西都仲有一半剩出來,我對被撐開嘅感覺極之着迷,所以出街都想插住佢,條假狗係可以屈曲唔同角度,試過插入再屈上去,着返條底褲係有一大舊野凸出嚟好礙眼,所以都係整返直佢,直插好啲,之後就用大膠紙將佢同一邊大髀捆綁着,咁嘅方法都比我諗到,就算唔着底褲都 ...
樓主你玩既size 都好大喎, 現實中真實既應該滿足唔到你

一直插住西西,行路又係咁磨,high 爆

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 13-8-2019 20:08 發表 查看引用來源
自從上一個post之後大家反應熱烈,其實我只係想分享自己點插西西經驗,今次同大家講下我點樣出街都插着嘅另一個方法,我有一條廿幾cm好粗好長嘅假狗,完全插入西西都仲有一半剩出來,我對被撐開嘅感覺極之着迷,所以出街都想插住佢,條假狗係可以屈曲唔同角度,試過插入再屈上去,着返條底褲係有一大舊野凸出嚟好礙眼,所以都係整返直佢,直插好啲,之後就用大膠紙將佢同一邊大髀捆綁着,咁嘅方法都比我諗到,就算唔着底褲都 ...
睇到我濕晒。。。😂

引用:
原帖由 dicks0n 於 2019-8-17 03:17 PM 發表 查看引用來源

樓主你玩既size 都好大喎, 現實中真實既應該滿足唔到你
真實係玩氣氛感覺, 插假狗係發洩

引用:
原帖由 夢@@ 於 2019-8-23 02:58 AM 發表 查看引用來源

睇到我濕晒。。。😂
真的嗎?我絕對鼓勵隨時隨地玩玩具

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 2019-8-13 08:08 PM 發表 查看引用來源
令到我有好奇感

一直插住西西,行路又係咁磨,耍不耍磨損?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆