上一頁下一頁
發新話題

中女

收藏  |  訂閱
278  45.7k

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
食得唔好嘥

師兄點睇到個女人有無心?

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
望吾望到佢屎忽窿係咪粉紅色?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:51 PM 發表 查看引用來源

哩樣無興趣,佢就袋底都幫我賴埋
你有無乃佢隻閪:smile_47::smile_47:
隊條脷入去佢隻又濕又暖嘅閪 啜飲佢d閪水好正架:smile_47:

引用:
原帖由 0Kayden0 於 2019-8-14 05:27 PM 發表 查看引用來源
師兄點睇到個女人有無心?
都有少少漁翁撒網既,睇下佢地朋友圈有無相,跟著就問d相關問題,佢肯開口就食住上,有時無架,純傾下偈,當做下朋友囉,到佢話無咩做咪試下約囉,當然有d會出有d死都唔出,睇運啦,又唔係叫雞,比錢就百份百比你屌,哩d咪溝女既樂趣

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-14 05:52 PM 發表 查看引用來源

望吾望到佢屎忽窿係咪粉紅色?:smile_47::smile_47:
無咩興趣睇喎

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-14 05:55 PM 發表 查看引用來源

你有無乃佢隻閪:smile_47::smile_47:
隊條脷入去佢隻又濕又暖嘅閪 啜飲佢d閪水好正架:smile_47:
今次佢太自動波啦,下次約先加d互動啦

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:00 PM 發表 查看引用來源

都有少少漁翁撒網既,睇下佢地朋友圈有無相,跟著就問d相關問題,佢肯開口就食住上,有時無架,純傾下偈,當做下朋友囉,到佢話無咩做咪試下約囉,當然有d會出有d死都唔出,睇運啦,又唔係叫雞,比錢就百份百比你屌,哩d咪溝女既樂趣 ...
認同呀。講得好清晰👍🏻👍🏻。

我傾來傾去都只有齋吹水,無下文

引用:
给了几多?

引用:
原帖由 0Kayden0 於 2019-8-14 08:10 PM 發表 查看引用來源

認同呀。講得好清晰👍🏻👍🏻。

我傾來傾去都只有齋吹水,無下文
加油啦,我玩左年幾,都係食左6個,比心機

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆