上一頁下一頁
發新話題

中女

收藏  |  訂閱
278  45.7k

引用:
原帖由 ZSWalker777 於 2019-8-14 08:18 PM 發表 查看引用來源

给了几多?
無比錢,只係食左個tea同左房錢

師兄,繼續,食得是福

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:00 PM 發表 查看引用來源

都有少少漁翁撒網既,睇下佢地朋友圈有無相,跟著就問d相關問題,佢肯開口就食住上,有時無架,純傾下偈,當做下朋友囉,到佢話無咩做咪試下約囉,當然有d會出有d死都唔出,睇運啦,又唔係叫雞,比錢就百份百比你屌,哩d咪溝女既樂趣 ...
漁翁撒網式,仲要有hi運先屌到😊

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:22 PM 發表 查看引用來源

加油啦,我玩左年幾,都係食左6個,比心機
總有hi痕女人,睇你遇吾遇上,我ex佢都認會咁就比人屌,不過佢係肥hi,性慾強😊

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
疑似男男?

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-8-15 07:09 AM 發表 查看引用來源

總有hi痕女人,睇你遇吾遇上,我ex佢都認會咁就比人屌,不過佢係肥hi,性慾強😊
微胖我都ok架,太肥就頂唔順。咁仲有無同ex打下友誼波?

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-15 07:26 AM 發表 查看引用來源

微胖我都ok架,太肥就頂唔順。咁仲有無同ex打下友誼波?
佢都大把麻甩撚想佢,已冇同佢開波一段時間,波大的女人吾優冇人😊

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-8-15 07:31 AM 發表 查看引用來源

佢都大把麻甩撚想佢,已冇同佢開波一段時間,波大的女人吾優冇人😊
係,大波好吸引

引用:
原帖由 smwong99 於 14/8/2019 14:42 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
師兄好性福

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:23 PM 發表 查看引用來源

無比錢,只係食左個tea同左房錢
去咗邊到食tea??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆