上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 為什麼男人喜歡做愛?

收藏  |  訂閱
44  5.9k

引用:
原帖由 中午可愛的湯圓 於 2019-8-21 10:35 AM 發表 查看引用來源
男人目的是一樣,但性格,行為,溝女方法就不一樣
所以女人鍾意成熟穩重嘅男人係有原因, 雖然有時唔知佢係真心定假意, 但起碼同佢地一齊會覺得舒服同有安全感, 就算偶一越線都唔會覺得有後悔嘅感覺

引用:
原帖由 中午可愛的湯圓 於 2019-8-21 10:35 AM 發表 查看引用來源

男人目的是一樣,但性格,行為,溝女方法就不一樣
exactly:smile_47::smile_47: 男人目的是屌閪:smile_47:
但我有少少吾同其他一般見識的男人,我特別中意乃囡囡粉紅色的屎忽窿:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 微微細乳的花瓣 於 2019-8-21 10:44 AM 發表 查看引用來源

所以女人鍾意成熟穩重嘅男人係有原因, 雖然有時唔知佢係真心定假意, 但起碼同佢地一齊會覺得舒服同有安全感, 就算偶一越線都唔會覺得有後悔嘅感覺 ...

引用:
原帖由 微微細乳的花瓣 於 2019-8-21 10:13 AM 發表 查看引用來源
我成日覺得男人識女仔嘅目的都只係為要同佢地上床
e家思想开放,不要开始目的唔纯就唔好咯

唔做唔知身體好,床上運動大戰連場出一身汗

正   :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 💋✨小龍女✨ 於 2019-8-21 01:21 AM 發表 查看引用來源

咁究竟你用什麼方式可以使女人可以享受一下?
專重對方感受, 溫柔呵護, 帶領對方是一齊享受這刻快樂, 不是一般男人開心完就不理對方!

男女都一樣中意呢

一定,:smile_44:

引用:
原帖由 微微細乳的花瓣 於 2019-8-21 10:44 AM 發表 查看引用來源

所以女人鍾意成熟穩重嘅男人係有原因, 雖然有時唔知佢係真心定假意, 但起碼同佢地一齊會覺得舒服同有安全感, 就算偶一越線都唔會覺得有後悔嘅感覺 ...
成熟的男人係因為識嘆!條女同你上得房梗係慢慢嘆啦!慢慢令條女享受整個過程!爽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆