上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
140  6.7k

真係唔好試多P,現後悔了

請勿PM,謝!
之前年少無知,對性充滿好奇
雖然我係女性,但好鍾意睇AV,睇個陣會將自己幻想做果個女優
有日突然色心起就去成人交友識下人,諗住傾下鹹濕野
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
點知試過之後成日都諗住個感覺
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網友,但就同另一半好少做,因為點做都覺得唔爽
過左一斷時間,依家都仲記得個種感覺,年紀大左仲衰,真係唔刺激都濕唔到,同另一半係半年內做左2次喳,最近都要三個月前啦
真係唔好亂試😭😭

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
人一世物一世乜都要試下啦

引用:
原帖由 bigeye169 於 2019-8-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

人一世物一世乜都要試下啦
最弊係試完之後有小小返唔到轉頭感覺呢

咁咪次次多p lol

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-8-22 05:45 PM 發表 查看引用來源
咁咪次次多p lol
人越大膽越細,依家要做都要想像自己俾好多男人圍先high得起

咁搵個sp先啦

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:32 PM 發表 查看引用來源

最弊係試完之後有小小返唔到轉頭感覺呢
但你又同另一半滿足吾到,咁點算?

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
我都想试下mff, 不過無機會,不如分享下有咩難忘感覺,如果怕羞或者pm我自私傾,haha

越餓越想食
越食越大食

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-22 06:30 PM 發表 查看引用來源
咁搵個sp先啦
唔啦,其實平日又忙,放假又同另一半一齊,邊有時間搵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆