中佬的往事回味 (1)

收藏  |  訂閱
32  16.4k

引用:
原帖由 kensen 於 2019-8-28 12:54 PM 發表 查看引用來源
咁佢返左上去之後,仲有冇其他故事?
其實之後都keep 左年半,見面都係遊山玩水,同埋喺酒gathering。
大家都好享受,但可惜係,佢最終都喺選擇抽身。 不過大家都一早預左,所以玩還玩,記得要返屋企。
😂

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-8-28 01:35 PM 發表 查看引用來源

其實之後都keep 左年半,見面都係遊山玩水,同埋喺酒gathering。
大家都好享受,但可惜係,佢最終都喺選擇抽身。 不過大家都一早預左,所以玩還玩,記得要返屋企。
😂 ...
唉!唔抽身可以點?又唔會開花結果:smile_39:

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-8-28 01:35 PM 發表 查看引用來源

😂 ...
唉!唔抽身可以點?又唔會開花結果:smile_39:

留下一個美好回憶.

四川女人真係好L正,30歲性史值得回味。:smile_47:

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2019-8-28 07:42 PM 發表 查看引用來源
四川女人真係好L正,30歲性史值得回味。:smile_47:
最好呢D情況, 玩完大家抽身

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-8-28 09:33 AM 發表 查看引用來源
近排香港真係發生左好多事,每個weekend 晚上,都不斷追睇新聞,真係功課都交少左。話雖如此,呢家終於的起心肝去寫返自己既經歷,寫返個小分享。 小弟讀書唔多,寫得唔好,望師兄師姐們見諒。

簡單介紹一下自己,姑且係度稱呼自己Sean (唔係真名,但我好鍾意劉青雲同埋辛康納利,佢地實在係中佬既典範)。我今年都接近四十歲,亦是中佬一名,雖然無我兩位偶像既吸引力,但都好彩未脫髮同變大肥佬。有家 ...
多謝分享
幾時出回味 2? 

我都試過一條女插到底仲要嚟咗好多次高潮,真係好有滿足感

Ching good share 

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2019-8-29 12:49 AM 發表 查看引用來源
我都試過一條女插到底仲要嚟咗好多次高潮,真係好有滿足感
其實做人容易滿足係好事。

前往最後回覆