柬埔寨西港 桑拿多過便利店,東莞回歸

收藏  |  訂閱
19  36.1k

柬埔寨西港 桑拿多過便利店,東莞回歸

完全是白小莞全盛時期一樣,水床,婦科椅,互動有齊,一日去一間塲,一個月唔洗重復,新男人天堂,仲洗乜去第二度?

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-8-31 12:29 PM 發表 查看引用來源
乜價錢?,酒店呢?可以帶回房嗎?金邊点去?thx 師兄
柬埔寨主要用美元,西港的桑拿,高質女去哂揾食,好多以前澳門揾食的都去,因為証件大方便了,落地簽,仲可以加錢簽一年商務証,一年内出出入入都得,唔似澳門香港7日。
去左5間,T檯選秀,基本上全都可食用,價錢由US168到US368model,大部分都有鬼妹韓妹,model價。

我就玩中等價位268ge,已經好嗒得杯落喇

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-8-31 12:29 PM 發表 查看引用來源
乜價錢?,酒店呢?可以帶回房嗎?金邊点去?thx 師兄
有直飛西哈努克港的機,同金邊航班一樣咁多。
如果想去埋金邊玩,相距200公里,可以坐内陸機,價錢不太化算
高速現時未建設,包架車就US60左右,任何好一点的酒店都可以代叫,亦有直通大巴車就平D,13美元。但路不好走,要5个鐘

個個ching想睇T檯視頻,但手機揾唔到upload呀

引用:
原帖由 sinba 於 2019-8-31 05:27 PM 發表 查看引用來源
師兄詳細介紹下呢
想知乜嘢就隨便問
就是罪悪之城,男人天堂,黄,賭都是合法經營,没有事幾百美金搞不定的,如果有,就再加幾百。
簡直是東莞全盛時期翻版,有過之無不及,所有桑拿全城範圍7人車免费接和送,一個電話就OK,以前東莞都冇

手機點upload相同視頻有ching知道?
揾唔到upload鍵

引用:
原帖由 志見 於 2019-9-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
西港在哪裏?
介紹下讓大家分享
西港全稱西哈努克港,是柬埔寨最南邊的海港城市,距離首都金邊大約200公里。
西港賭博合法化,想打造成未來亞洲賭城,現在全城大大小小賭塲上100家,同時衍生了配套黄色產業,桑拿KTV多不勝數。
同時這海邊城市有非常漂亮的海岸沙灘綫,獨立小島酒店,水清見底的沙灘絕對比得上泰國那些

引用:
原帖由 for158 於 2019-9-3 08:08 PM 發表 查看引用來源

師兄us168係1Q收費?
正宗莞式2Q

引用:
原帖由 WHSmith 於 2019-9-4 11:37 AM 發表 查看引用來源
師兄, 如果想帶女返酒店玩過夜幾錢度?
過夜要等囡囡收工,最好同囡囡自已傾
同桑拿講带囡囡過夜,最少雙倍鐘錢,唔化算

引用:
原帖由 simonchanman 於 2019-9-4 11:41 PM 發表 查看引用來源
D女講什麼語言的??
呵呵!
以前東莞D女講乜嘢語言?
普通話囉

差不多全部中國囡囡
在西港基本上普通話通行無阻,好多本地人都識聽識講,打工都高D人工

前往最後回覆