中佬的往事回味 (2)

收藏  |  訂閱
18  13.0k

中佬的往事回味 (2)

又係中佬喺引版發夢,寫下自己既回憶錄。

大概6 年前,真係想當年⋯有玩we7 入面「附近的人」既功能,個陣都有擺自己相上去,真係幾多女士回覆的。對比呢家we7 真係要講DLLM, 個個都係保險健身倫敦金。當年好多人都係用真相,呢家個個都美圖,約出黎真係要有定心理準備。 😅

今次既女主角係Amy, 都係細細粒斯斯文文,大我一兩年。we7 頭像係佢同個仔既相,朋友圈都係得佢2 個既相,傾計耐左,就知佢係內地人,嫁左落黎都7-8 年,又係同老公無行埋好耐,想離婚。(當時都幾多寂莫怨婦玩we7)

平時傾開計都傾到有d 意思,會話掛住我,咁我咪話出黎食飯囉,仲揸左架車接佢遊車河添。

個日係平日,黃昏去左山卡拉海邊,都幾浪漫,坐下坐下就互車,仲俾我係咁摷。個人細粒就好少波大,Amy 都係。 不過粒lin 就硬曬,俾我不斷咁鍊,佢都投曬降。快快手就車左佢去九龍塘了。

大家三唔識七,安全措施要做足,佢都好心急,卒左一分鐘都無,就叫快d 俾佢。咁我都好關心對方既需要,即刻上馬,佢雖然生過小朋友,同埋係開刀。但下面又無話十分緊,不過抽插幾分鐘後,佢就已經高潮。之後佢話佢都好難再黎多次,我地就攪左十分鐘就完事了。

之後幾次都有同佢做, 結果都係一樣,幾分鐘就到終點,淨係鍾意男上女下,好似淨係我服侍佢咁。

諗返都幾蝕底。😂😂😂

有人妻已經好正, 仲投訴!?

人妻係極品

:smile_o12:
利害 ! 大哥你咁多題材可以出本中佬炮炮回憶錄, 考慮下年書展賣....:smile_o01:

我都發現好多女幾分鈡货'仔😅😅

引用:
原帖由 ckw1ckw 於 2019-9-1 10:45 AM 發表 查看引用來源
我都發現好多女幾分鈡货'仔😅😅
你遇到個d 都係?

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-9-2 02:05 PM 發表 查看引用來源

你遇到個d 都係?
大多係,有d可能感覺唔夠唔易high。交往耐d就好快high

師兄真好彩

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-8-30 01:59 PM 發表 查看引用來源
又係中佬喺引版發夢,寫下自己既回憶錄。

大概6 年前,真係想當年⋯有玩we7 入面「附近的人」既功能,個陣都有擺自己相上去,真係幾多女士回覆的。對比呢家we7 真係要講DLLM, 個個都係保險健身倫敦金。當年好多人都係用真相,呢家個個都美圖,約出黎真係要有定心理準備。 😅

今次既女主角係Amy, 都係細細粒斯斯文文,大我一兩年。we7 頭像係佢同個仔既相,朋友圈都係得佢2 個既相,傾計 ...
通常中佬都是多往事回味☺
利申:我都是中佬

正!
V7約到果D都係嚇能死我嘅人!
見到即軟 !😪

前往最後回覆